|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Bardzo przepraszam za nazwę tematu. Zamyśliłem się i wpisałem co innego. Miało być "[Nerana] Kupię small stones"
Kupię każdą ilość. Możliwe formy kontaktu: - W grze na nicki Keavah i Xevra'khan. - Poprzez gg (9086730) - Poprzez forum tutaj Proszę nie pisać jeśli nie chcesz sprzedać. Komentarze na temat moich nicków, mojego gg NIE BĘDĄ MILE WIDZIANE. Napisałem to żeby zapobiec jakimkolwiek próbom komentowania. Proszę także o nie robienie mi na złość typu "ale nie napisałeś że nie mogę robić tego..." itp. Dziękuję. @edit Do aktualnej oferty kupna small stones dorzucam ofertę sprzedaży knight legs, crusader helmet, serpent sword, dark helmet, crimson sword, dark armor i tortoise shield. Wszystko na Neranie. Ostatnio edytowany przez Xevrakhan - 14-01-2008 o 21:18. Powód: Oferta sprzedaży |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Oferta z kamieniami NIEAKTUALNA
reszta natomiast tak OFERTA NIEAKTUALNA STRACIŁEM WSZYSTKO CO MIAŁEM. Kończę z Tibią. Eq warte 30k~, 20k w kasie, pół bp small stones i inne rzeczy. WALĘ TĄ GRĘ. Ostatnio edytowany przez Xevrakhan - 15-01-2008 o 19:23. |