|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() daje tu link z questa z beho (przykład jak moga go zrobić low lv) i jest tam dziwny przypadek bo po drodze jest jednego beho za duzo, zobaczcie na filmie ten z yellow hp, skąd onm się tam wziął? nieda sie tam nic zlurować chyba... kiedyś miałem taki przypadek gdzy robiłem questa w lighthouse (2 cycki powinny byc). wchodzi bloker (13lv
![]() link: aa59.w.interia.pl/beho quest.rec i jescze jeden z postaci którą rookowałem (film jak na 8lv wybrałem sie na dragi) aa59.w.interia.pl/drag solo 8lv.rec sory ze interia. prosze nie nazekac na transfer ![]() aha i sory ze linka sie nieda kliknąć ale niewiem jak to zrobić więc poprostu skopiujcie link to ie albo czego tam macie :}
Fuck The System Ostatnio edytowany przez Shater - 04-11-2004 o 10:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() najgorsze filmy ever !
i te wasze noobowate teksty. nastepnym razem nie przepraszaj za interie, po prostu umiesc gdzies indziej nie przepraszaj za brak pozadnego linka, po prostu go zrob
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej te teksty są dla zalewy człowieku... jesteśmy kumplami z rl i jakbyś chciał wiedzieć to normalnie nie kradniemy sobie loota i nie wyzywamy sie (zazwyczaj...)
![]() a ten film z dragiem to juz calkiem dla zalewy, nie wiedzialem ze jest podlurowany pod drabine :/ zeonilbym wieksza akcje ![]()
Fuck The System Ostatnio edytowany przez Shater - 04-11-2004 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Y0 hehe zarabiste z was noobki szkoda ze nie gram na elysi ale moj kumpel z klasy gra na elysi(elivines pewnie wam cos to mowi
![]() P.S( nie poison spider ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obczaj arta pt. "wiecie wogule co to jest noob?" czy jakoś tak bo chyba niewiemsz o czym mówisz człowieku...
a to że nieznasz sie na żartach to nieznaczy że musisz wyzywać ludzi na forum. Zastanów sie najpierw po co kręciłem ten filmik z dragiem i czy naprawde myślałem że go ubije/przeżyje a potem pisz takie lamowate teksty
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Eeeeeeeeeeeee, ale gdzie jest link ?
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Sorka, juz znalazem. Ale nastepnym razem dawaj link, a nie adres Ostatnio edytowany przez Chmielok - 05-11-2004 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Nie wiem skad sie wziely cycki w latarni ale tez znalazlem tam 4 a zwykle sa 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
|
![]() Przyznaję racje SkiLo'wi.
Filmik z behe ma duzo akcji, ale mi juz po minutcie tak sie znudzil ze lecialem na potrojnej szybkosci. Drag wogóle beznadziejny. A temten gosc to chyba mniejszy n00b niz ty. :/ |
![]() |
![]() |