|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() wiem że jest do tego osobny temat ale zauważyłem że jak ktoś napisze posta to na drugi dzieni nie otrzymuje odpowiedzi gdyż temat jest zasypany innymi pytaniami.
Mam 50 ek skille 77/77 bright sword g armor boh k legi w helmet v shield Proszę o miejsce gdzie będę wyciągał powyżej 35k expa / h . Może być małe waste odpadają 1.żółwie <-- za dużo tam pk i ludu 2. ef i dc gdż tam moge expić bez pacca Mile widziane filmiki jakiegoś ek na podobnym lvl Ostatnio edytowany przez nowak10000 - 16-01-2008 o 11:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przejrzyj ten temat było milion razy.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() [quote=nowak10000;1845495]wiem że jest do tego osobny temat ale zauważyłem że jak ktoś napisze posta to na drugi dzieni nie otrzymuje odpowiedzi gdyż temat jest zasypany innymi pytaniami.
nie zauważyłeś ponad 50% osób nie dostaje odpowiedzi gdyż innni gracze są zasypani kolejnymi pytani gdzie expić |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Podpowiem Ci tylko tyle: Expisk jest wpizdu, nikt Ci nie powie które jest najlepsze ponieważ sam musisz je wybrać. Zależy to od Twojego stylu np. czy lubisz żeby Ci się kasa zwracała z mniejszą ilością expa, czy lubisz wychodzić na 0 (plusminus
![]()