|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Siemka jestem tutaj nowy
![]() Mam mały problem... otóż dzisiaj grając w Tibię podszedłem do kolesia w depo w celu kupienia Beholder Shield i w pewnym momencie wylogowalo mnie. Po zalogowaniu mój armor był na depo tego kolesia. Później znowu mnie wylogowało tylko, że juz na sobie nic nie miałem... Co mam zrobić i jak te rzeczy odzyskać?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() Może masz haka ...
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Andrychow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Monkey
Świat: Valoria
Poziom: 71
|
![]() HAK , rzeczy juz nie odzyskasz
![]()
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko po co komu moja postać Która ma 12 LVL?? Dodam jeszcze że znam nick tego kolesia i ma 18 LVL
Ostatnio edytowany przez blaszkoo - 18-01-2008 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Ma hak od polonoza -.- żebyś wiedział jak to się pisze i zrozumiał to pojęcie. PO PROSTU ŻENADA
Jednymi słowy twoje konto zostało przejęte przez osoby trzecie, najpewniej poprzez jakiegoś wirusa. Ktoś przejął twój numer i hasło do konta i gdy Ciebie wyrzucało z gry to ta osoba wchodziła akurat na twoje konto i zabrała ci ,,plej seta" Ps.Jeżeli chcesz mogę zaoferować ci pomoc w celu usunięcia szpiega i zainstalowaniu odpowiednich programów w celu ochrony, ale że za dużo pomagam za darmo będziesz musiał zapłacić Piątke xD ![]()
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() Gdy komuś wysłałeś passy (przez keyloggera
![]()
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko że ja nikomu passów nie podawałem i on stał obok mnie a hasło już zmieniłem aby mnie wylogowało i się sam zalogowałem (trwało to ok 5 sek)
Więc nie wydaje mi się, żeby mu to tak szybko poszło |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Mówiąc na twój rozum masz keyloggera który zapisuje acc i pasy gdy wchodzisz do gry i wysyła komuś na pocztę pozdro..
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Konkurencja <3