|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Długo się zastanawiałem gdzie umieścic ten temat ale nic nie pasowało więc wybrałem inne....
oto moja sytuacja mam druida lvl 12 i konto pacc moje eq to plate set i dvarfen shield i mam do dyspozycji 1200 gp Moje pytanie brzmi czy poczeka do 13 lvl i kupi lepszą różdżkę czy kupi może exori vis/mort tu też chciałbym poznać wasze zdanie... jak na razie cały czas siedze na orkach w thaisie ale chciałbym sprobowa przenieść się na pustynie i scaraby sprobować ogarnąć tylko nie wiem gdzie są takie odpowiednie dla mojego lvl respy byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Kup różdżkę, hity z exori na razie będziesz miał mizerne. Wbij lvl na larwach albo rotach, zarobisz trochę kasy. Eq może być. Scaraby sobie odpuść - mają za dużo hp i za mocno biją jak na twój lvl.
@down: myślę, że Edron i tamtejsze roty. Ale to dziwne, że cię wasp zabił.
pożycz dyche Ostatnio edytowany przez Donpeyot - 18-01-2008 o 01:23. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale wogóle polecasz zmienia miasto bo na początku trochę ciekawości na rooku wybrałem liberty bay uszedłem 200 metrów za miasto i mnie wasp zabił tak więc jakie miasto jest najlepsze w moim położeniu ?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie powiedziałeś jaki to serwer,...
![]() ![]() ![]() Zdjecie z zapożyczone dobrego poradnika[autor :"slimaczek"] : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=121977 < polecam ![]() Mam nadzieje ze coś nie coś pomoglem???? ![]() **************** A co do pytania, bo pózniej je zobaczyłem ;p Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez IceniX - 18-01-2008 o 01:31. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak gram na pvp a dzięki za tę mapkę bylem już raz na edron ale nie umiałem się odnaleźć
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Ja proponuję rotwormy na Darashii. Dużo kasy stamtąd wyniesiesz. Wal z różdżki od 13lvla(dobij ten 1lvl). Jak nie wiesz jak dojść to zapraszam na gg(mam w profilu)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() idz na roty w dara... Jak dobzre bedziesz szedl, to wyjdzie ci nawet 10k expa na godzine. Fooda pelno. Robakow na rybki jest. zlota duzo. W godizne wbijesz 2 lvl i 5k zlota nazbierasz jak sie dobrze uwiniesz. i mozesz tam byc nawet do 20 lvl...
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() na 15 lvl bijac wand+lmm robilem 8k/h~ a kasa 1,5k -2k/h takie sprostowanie ![]() pzdr |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() nie wiem jak sorcem ale knightem tyle bije
![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Andrychow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Monkey
Świat: Valoria
Poziom: 71
|
![]() Kup rozdzke. Proponuje expic na rotach poznsiej na 19 lvl jak bedziesz mial lepza rozdzke mozesz sie przejsc na pustynie
![]()