|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
Czy macie jakąś bardzo ojobistą rzecz ? Naprzykład skrawek swojej pierwszej pochodni kturą otrzymaliście na Rooku , albo swoją pierwszą zbroje ? Czy macie coś bezwartościowego , lecz co dla was jest bardzo wazne ? Chodzi mi o rzeczy do których jesteście przywiązani , chociasz nie mają wielkiej wartości . Jeśli tak to jestem bardzo ciekawy , i jeśli chcecie je opisać , to prosze abyście to tutaj zrobili .
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Niegrający
|
Ja nigdy nie zjadam jabłka w czasie wychodzenia z rooka'a zawsze zostawiam sobie jako pamiątke
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
A ty coś takiego masz ?
@topic Jakoś się nie przywiązuje do rzeczy w tibii... @edit Czemu w temacie jest przecinek przed jak ?
. Ostatnio edytowany przez lajtn - 27-06-2006 o 18:33. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
Ha ja pamietam smieszna historie mialem wtedy 30 lvl a moj kumpel 60 ms dal mi invita do domku i znudow pewnego razu przy nim wynioslem mu zegar i rozwalilm on patrzy po chwili pisze pay 10k pytam za co a on za wartosc sentymentalna ;P i zaczal mnie bic
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
Sorry za ten przecinek przed jak .
Co do tego czy posiadam taką rzecz to raczej nie . Ale na codzień bardzo trudno mi się rozstać z niektórymi przedmiotami . ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Tayyson
Świat: Lunara
Poziom: 24
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
|
Ja mam taką rzecz ale w.....diablo II
Jest to Toporek mojego barba który dostal wraz z rozpoczęciem swojej przygody prowadzącej go ku zgładzenia diablo. mam go nadal w skrzynce.W tibii też mam taką rzecz.A właściwie to rzeczy...60 ich mam,a raczej.......60.000 ..to są moje pieniądze Za każdym razem gdy wydaje chociaż 1k to czuje ,że coś trace,nawet gdybym kupił dsm za 2k to czułbym ,że coś trace ...Nie nawidze wydawać mojich pieniędzy.Kocham je! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
|
może pomyslicie że jestem materialista ale ja tez bardzo lubie swoje pieniażki a dokładniej platynki, bo zawsze staram sie mieć równe kwoty a zwykłe, złote gp wydaje na lewo i prawo ;p
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Bardzo fajny temat ;], naprawde mi sie podoba. Ja niestety nie moge sie pochwalic zadnym artefaktkami, poniewaz ostatnio przezywalem kryzys i nawet moje "Jabluszko rookowe" poszlo sie strawic ;p.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Doris Amithaus
Gildia: Niestety nie ma ;(
Świat: Antica
Poziom: 11
Skille: 23/18
Poziom mag.: 1
|
Ja mam wlasnie takie jabłko rookowe, a mój kolega nadal trzyma sabre którą mu kupiłam kiedy miał 3 lvl
P.S. Prawie robi wielką różnice ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Zanera
Poziom: 27
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
a ja do dzis trzymam passy do pierwszej postaci, która niestety mi shakowali
glupi bylem, jakis koles mi nawciskal ze GM rozdaje itemy, a ja tak bardzo chcialem Blassed Shield niestety zapomnialem juz e-maila i nie odhakkuje tej postaci, ale stare passy mam jeszcze zapisane![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
Ja od ponad roku przetrzymuję dragon fetisha, za którego oddałem życie na Draconii. Koniecznie chciałem go zdobyć, a że miałem szczęście mieć prawie 3 sec laga na DL'u stojąc na wprost niego 40 levelowym ryckiem, to był to jeden z najdroższych bezwartościowych przedmiotów, jakie zdobyłem w ostatnim czasie...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
Mam jeszcze moje pierwsze 10 wisienek które zlootowałem z buga na rook'u
![]() I nie wiem czemu ale chomikuje brown bread ;P Większość moich pamiątek ( Artefaktów) to jedzenie ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
1st double axe z Demonka. Lezy w dp bo pacc sie skonczyl juz
BTW: Nie sprzedam ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
hmm, czy ja mam taka rzecz? Tak! mam jeszcze roh z desert questa
nie sprzedam go nigdy czy jeszcze coś? No tak, buty kupiłem se bohy, a i tak stare buty mam w depo (te, co na rooku w sklepie kupiłem, bo nie miałem szczęścia wylootować ) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Tarnowiec
Imię: Zwyciezki Striker
Świat: Danubia
|
Ja sie przywiązałem do kwiatka znalezionego w szkielecie na ghost landzie
. Tak mnie to zaskoczylo ze wziolem sobie ten moon flower . Ktoś musiał go tam zostawić. Teraz stanowi ozdobe mojego pokoju w gh.![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
|
Hehee... różne takie... na przyklad key 4600, a oprocz tego zbieram zeczy z questów jak właśnie klucze, mniej wartościowe itemy i takie tam...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: brzeszcze\krakow
Imię: Ogonek archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: empire of the sun
Świat: astera
Poziom: 69
Skille: 83
Poziom mag.: 18
|
ja mialem ok 40 kluczy roznych najbardziej lubilem klucz do bk ale po hacku wszystko mi zniknelo... niestety teraz gram palem i trzymam luk z questa ded archer
![]()
|
|
|
#20 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
to tak
1 rod mojego best frienda z tibi oraz Mysterious Fetish od kolegi ktory zucil tibie
|
|
|