|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Jestem w szoku kiedy pisze teraz maila. Zacznę od tego że mam 105 lvl swoim knightem, postać pamięta początki serwera (xantery) w 2005 roku nie gralem wogole. Zrezygnowalem z gry w tibie. Teraz mam ferie więc postanowilem sobie trochę pograć. Zalogowałem się pochodzlem, pozabijalem szczury z nudów i może ze 2 razy napisalem na trade channel że chće kupić giant sworda. Po jakichś 10 minut skonczylem gre. Gdy teraz chcialem się zalogować widzę napis że mam bana! Wchodzę w opcje a tu ZONK nomalnie ZONK. Zobaczcie sami.
![]() Ludzie kto normalny 105 lvlem dawal by takie linki. I teraz z pytaniem do was czy gm może sobie od tak zbanować? Oraz gdzie mogę napisać z odwołaniem, zalogowałem się pierwszy raz od 2 miesięcy i ban za nic powtarzam za NIC! Czy Gm mógł przez pomyłke zbanować? Gdzie pisać? Radźcie mi. Niepozdrawiam bo jestem wkurw..... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ktoś włamał ci się na konto. Przykro mi, od bana się nie odwołasz.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nikt mi się nie włamał na konto, to ja gralem sprawdzalem last login i sie zgadza, logowalem sie raz wlasnie ok. 14:20 a log jest 14:17 a gralem gdzies do 15! Więc nikt mi się nie włamał! Pomóżcie! Możliwe że ktoś nade mną w trrade chanell napisal taki tekst a gm niechcacy kliknal linijke nizej i ukaral mnie czy cos?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() W takim razie odwołaj się od bana...
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() Wogóle.
Przecież co to jest wbic 105 lvl i żeby mu potem za byle gówno albo z pomylki zbanowali konto. (ironia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cóz, kombinuj, próbuj, wymyśl dobrą gadkę i odwołaj się... No i powodzenia. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Ja sądze że
A- bana moga dać bo ktos ich o to poprosi lub pomylka B- wiele zasad powino uledz zmianie np. bana na 15 urodziny wbilem bo przylecialo 4 noob i zaczeli mi zerka lac i wbilem na urodziny bana na 7 dni 18 styczen (dzienkuje za to cipy-softy ;* ) C- napisz odwolanie i uzasadnij to dobrze podaj srodki obrony np kiedy ostatnio sie logowales a jak sie nie zgodza zapytaj sie czy hociarz itemy ci pozwola wziosc ^^ !!! powodzenia !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() @up
On nie dostał Delete...... tylko został ostrzeżony, że kolejne zachowanie tego typu będzie nagrodzone deletem a to różnica.... Niestety ale do tego bana nie możesz się odwoływać bo został on zreportowany bezpośrednio do Customer Support