|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektórzy (Ci co widzieli mój poprzedni temat) pomyślą, że nie mam chęci przygód, ale to tylko daleko posunięta ostrożność.
No więc, chcę zdobyć sobie w hammera z w warriora. Zwiedziłem OC i napotkałem mino maga i dwa archy. Przeżyłem ![]() ![]()
Paladyn Heniek Harmonia Ostatnio edytowany przez Najt of Destrukszyn - 04-11-2004 o 19:39. Powód: błędy ortograficzne :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() 1. war hammer b. rzadko wypada z ww
2. skreciles za bardzo na wschod [na PoH ![]() 3. Jak chcesz 3 WW to idź na zachód od Goblins Hills, tam jest resp paru ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up 1. wiem jak czesto wypada wh
2. Wiem gdzie jest poh, te minosy były na południu campu 3. Gdzie są goblin hills?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() za pierwszym razem też wpadłem na mino...
chyba dużo osób uciekając przed nimi sprowadza je w pobilże wejść do outlaw camp ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() 1 Wild Warrior jest na polnoc od Thais.
Niestety tylko 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() pomiedzy wejsciem a zabudowaniami jest ich kilka. nie liczylem ile. dalej spotkalem mino maga. nie wiem co jest dalej. jak we mnie zaaplikowal za 94 hp to zaczolem spieprzac... nie wiem czym mnie walnol bo nie mialem czasu zeby sie dziwic ^^. btw mialem wtedy 17 level
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja znam trzy miejsca z WW:
1. Zaraz przy wejściu na Outlaw Camp, zawsze są trzy albo dwa, jak idziesz brzegiem pustyni to tam są. 2. Nieco na lewo od sklepu, dwa lub jeden. 3. Na skale nieco na północ wzdłóż rzeki od drugiego expowiska, jest tam WW albo dwa + dwa trolle. IMHO to na WW opłaca się iść tylko dla lootu sprzedawanego w sklepiku. Exp taki sobie, tylko 50, o 20 mniej od Dwarfów Soldierów, a i expi się jakoś powoli. Ja, jako paladyn, lepsze zyski w epxie miałem huntując Dwarfy Soldiery, w miejsce gdzie chodziłem ryzyko żadne, prócz mino archera (który jest daaaleeeko), dwóch zwykłych minosów i ryzyka spotkania trzech dwarfów soldierów (jak się chodzi z bronią dystansową rozwalenie takiego zestawu to banał, nie licząc archera...).
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Huntery sa ponizej sklepu i troche na prawo a minosy przed polwyspem
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() .. to mozesz wyruszyć na ww przesiadujace na północnym- zachodzie.Ja na 11lvl rozgramiałem ich z hmm a tera wale z gfb na wszystkich. najczęsćiej to 1 do 3
![]() Jest tez wieza war wolfow i orc shaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Obóz willd warriorów koło Venore ...
Idziesz pustynią , dochodzisz do obozu ... witają cię 3 ww ... Niedaleko jest sklep i podziemny bar ... ![]() Można tam zregenerować siły ... Idąc ścieżką , za sklepem spotkasz 3 ww ... dalej są 2 misie ... Jeżeli pojdziesz na dół spotkasz różnego rodzaju minotaury oraz 2 huntery ... Jeżeli pójdziesz do góry dotrzesz do skały ... Pilnują jej 2 warrior orci i mino archer , na skale są 2 trolle i 2 ww. Mimo iż zabiłem ze 2 setki ww , z cennych rzeczy wypadła mi tylko lalka ... Czasami w pobliże obozu lurowane są GS-y , albo mino mag ... |
![]() |
![]() |