|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Polska wersja
Daję tu dowód na to, że na świecie Samera nadużywane są siły jednego z GM-ów - GMa Cuisdy'ego. Jego główną postacią - Cuisdy on Samera bierze udział w wojnie. Wielu graczy zostało przez niego zbanowanych, nie przez łamanie zasad, lecz po wymówkach mijających się z prawdą. English version I would give for you all a prove that player called Cuisdy on Samera (GM Cuisdy) is abusing his gamemaster powers. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tibia__xx - 18-01-2008 o 00:28. |
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Askor
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 112
|
![]() Jednym słowem- Życie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Każdy grający na Samerze Ci powiem, że Cuisdy nadużywa GM'a niestety...
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Załóż temat na tibia.com
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() @up
Mój znajomy zrobił tak tylko, że w przypadku nadurzywania praw pewnego CSa. Zgaduj co się stało? ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Dostał bana?? Fakt ryzykowane trochę. Może by wysłać maila odrazu do centrali?? (do cipów)?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() pewnie to nic nie da, ale mozna sprobowac
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() Na antice, tak samo jak i na samerze... Któryś z GMów nadużywa władzy... Pisanie do cipów nic nie daje, bo oni to ignorują. Twierdzą, iż gm ma zawsze rację, póki sami sie nie przekonają...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jest ktoś taki jak przełożony gamemasterów. Na twoim miejscu spróbowałbym skontaktować się z supportem, chociaż po tych zdjęciach raczej niczego mu nie udowodnisz. O co się tutaj czepiasz tego GMa? O to, że przeprowadza śledztwo, być może wedle twojego mniemania zbyt natarczywie?
|
![]() |
![]() |