|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Witam.
Postanowiłem umieszczać w tym temacie fotki z mojej skromnej postaci na Obsidii. I od razu uprzedzam, że bardzo lubię rozbudowane komentarze ![]() ![]() Na początek kilka fotek, najastarsze jakie mam ![]() *Levele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Magic Levele: ![]() ![]() Ah, jeszcze jedno - wiem ze używam/używałem lighthacka, ale chyba lepiej dawac zdjecia z LH niż z wyłączonymi Light Effecs, prawda ? No, jesli będą jakieś komentarze to wrzuce więcej, bo troche tego mam ![]() Pozdrawiam, Suv
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Jak narazie to takie średnie, bo same advy bardzo ciekawe nie są, ale pewnie będzie lepiej ;p
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
no to skoro juz napisałem posta, dorzuce pare fotek ![]() tutaj pamięty level... ![]() pamiętna chwila ![]() ![]() i pierwsze w życiu UE testy... z początku nieśmiało... ![]() ale później lepiej... ![]() i lepiej ![]() ![]() i narazie to tyle ![]() ahh, fotki niby są w Obsidia thread ale tam nikt nie zagląda, nikt nie komentuje więc wstawiam bo wstawiam ale to i tak sensu chyba nie ma, więc zrobiłem swój temat ![]() Pozdrawiam, Suv
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-08-2006 o 12:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Troche sie ich nazbieralo ? co ?
![]() p.s. owszem ligh hack rzadzi w sczegolnosic mde by cipsoft |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() mhm, no dobrze
![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shawtek
Świat: Danera
![]() |
![]() suv ale stare zdjecia daj cos nowszego
![]() do konca wakacji ma byc 100 lvl ! ![]() jasne ze light hack rzadzi teraz kazdy go uzywa ![]() ja tez moge dac ssy ![]() Pozdro Nirol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Bardzo ladne zdjecia suv
![]() Chyba nie moge wklejac swoich ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tak masz bana D:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() #Szaryy
twój avatar miażdzy (: #topic lubisz rozbudowane wypowiedzi?, ciężko będzie : ))) bardzo podobają mi się twoje screeny, oczywiści mam nadzieję, że w szybkim tempie temat przybierze w stronach i ilościach pięknych screenów <lolxor148438> mam nadzieje ze szybko dojdziesz do najnowszych screenow
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Teleri, właśnie takie
![]() Dam kolejną porcję starszych fotek, żeby już przez archiwalne szybko przebrnąć i dojsc do najnowszych ![]() *Levele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Magic Levele: ![]() no, to by było na tyle, jeśli chodzi o awanse sprzed update ![]() 56 gdzieś zaginął ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 11-08-2006 o 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() a teraz, też sprzed update, ale inne
![]() po jakichś dwóch, pierwszych w życiu godzinach huntowania banshee solo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sexy me ? wszystkie trzy w cztery dni ![]() ja chcę za M walle ![]() ![]() jakieś questy sie zrobiło... ![]() ![]() a tutaj taki lootpic, spodobal mi sie ![]() ![]() i na koniec najciekawsze co może byc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to już chyba wszystko sprzed update ![]() ![]() Pozdrawiam, Suv~
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ten ss z necro questa ciagle mnie bawi xD "znowu ss z noobem"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ile jeszcze bedziesz tym miche cieszyl ? ;<
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() mysle ze pare lat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiekszosc fotek widzialem w Obsidia Thread. Niezly fartuch z Ciebie zeby 3 DSMy w 4 dni wyloocic ; ) Niezly ten ss z Cruzem ; ) oraz z Avo ; P
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh, naszło mnie na wrzucenie wszystkiego
![]() ![]() *Levele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <przedwczoraj> ![]()
![]() |
![]() |