|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Rudi
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cześć. Założyłem ten temat z kumplem i będziemy wklejać tutaj nasze fotki z "tibijskiego życia". Zrobiliśmy sobie oboje nowe postacie. Mam 43 knighta a on 30 palka, lecz postanowiliśmy, że fajnie jest zacząć od początku.
![]() ![]() No więc zaczynamy : Nuuuuda ale jakoś się żyje ;] To co ważne ;p Lv's ![]() ![]() ![]() Tu chwilka rozrywki ![]() ![]() ![]() Teraz Gajos (świerzy adv) ![]() A reszte leveli u kumpla wbilem więc nie mam ss'ów ![]() ![]() Za to mam chociaz na 9 xD Eq jak widać ale nie chce mi sie chwilowo knightem z malpek wracać. ![]() ![]() Mam nadzieje, ze temat się rozwinie i nie będzie złych komentarzy. Ostatnio edytowany przez Mickio - 23-01-2008 o 09:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Jezeli dobrze poprowadzicie temat bedzie ciekawie...
Cos ode mnie: Niech TWoj kumpel zrobi tez konto, albo dawajcie wpierw SS-y z druida a potem knighta, bo inaczej to w mojej opinni nie ma ładu ![]() powodzenia
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Forum jest od wyrażania opinii, więc złe komentarze to normalna kolej rzeczy i nikt nie będzie 'spadać'. Ale ss'y w miare.
Ostatnio edytowany przez Raxev - 22-01-2008 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Knight Rudi
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() No dobra może troche przesadziłem.
Dzięki za komentarze. Jutro kolejna dawka. @2x up taaa. dziś tak szybko szybko ;d malo czasu ;p ład juz będzie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Dawaj more bo temacik fajny może być ^^.
|
![]() |
![]() |