|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Witam all mam zamiar wybrac sie na questa. Niestety nie bylem ani razu na witchu(kiedys tam noob charem) I moje pytanie brzmi czy dam rade 3 witchom naraz w finall roomie ?
Co moge wziasc ?? Moj lvl 31 M-lvl 34 Z GORY TNX ZA OPD CYA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Wez kup se kilka manaskow i lodowe gfb , i zakup utamo wite jak niemasz , i idz tam na tego questa wlacz utamke przed wejsciem , a jak zobaczysz witcha to lej go z tego lodowego gfb lub jak wolisz z lodowego hmm
![]() Dasz spokojnie rade , a jak zjedzie ci troche many to manaska uzyj, /Chyba ze umiesz juz troszke lepiej grac to lec na exurach granach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() lodowe gfb(great fireball?? kiedyś tibia była lepsza i łatwiejsza
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Great FrostBall.?
![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Avalanche ^^^^^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mike'Royal
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() Sposób jest prosty wchodzisz nie rzucasz utamo vita bo tak jest prościej paść. Magic level masz wystarczający aby efektywnie rzucić exure. Weź z 5 mana potionów. Zrób sobie GFB lub kup Avalanche. Wchodzisz walisz tymi runkami. Leczysz się i nawalasz aż padną. Jesli masz WoI to podejdź i wal też z WoI im bliżej będziesz witch'a tym mniej Ci zada obrażeń, najlepiej zablokuj go w kącie.
|
![]() |
![]() |