|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Zaznaczam,że dostałem pełne pozwolenie od lidera gildi na założenie tematu.
Witam! Niedawno ja z moim kolegą założyliśmy guild,która zwie się "Mistyc Angel".Mamy zamiar stworzyć guild z miłą atmosferą jak i miłymi członkami guild. Przyjmujemy każdego posiadacza Premium Account,który posiada 25+ poziom i większy... A posiadaczy Free Account zapraszamy od 30+poziomu lub wyższy. Nie tolerujemy ludzi chamskich,nieuczciwych,bez szacunku do innych ludzi.Być może w przyszłości będziemy posiadać Guild House(czyt.Domek gildi).Tak jak w każdej normalnej gildi będą hunty.Chyba wiecie o co mi chodzi dokładniej ; ) Być może powstanie temat z naszymi zdjęciami ale to potem. Prosilibyśmy o szybki kontakt! Zwłaszcza posiadaczy Premium Accout! Kontakty: Zakro Blood Safyn Safyn Ferix Mój numer GG w razie czego:5669015 Również pisać możecie w temacie!
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 30-01-2008 o 20:19. |
![]() |
![]() |
|