|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majkel Pall Wielki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bufu
Świat: Menera
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Mam pytanie wczoraj zamówiłem pacca przelewem ale jak wypełniałem formularz zamiast kliknąć :
"I want to order a Premium Account for my own account." to zrobiłem "I want to order a Premium Account for an account of another player." dalej wpisałem SWÓJ nick i chodzi mi o to czy normalnie dostane pacca czy mogę go nie otrzymać :/ ? pls fast odp |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Spoko jak wpisales swoj nick to dojdzie na twoj!!!
Nie denerwoj sie.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinno dojść na Twój, ale nie jestem 100% pewien, a pozatym nie możesz wycofać wpłaty?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() No pewnie, że ci dojdzie. Tak btw. to czemu nie kupowałeś przez Drom??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A jak już ten pacc dojdzie (zamawiałem przelewem) to ile zanim dojdize bym musial czekac? i skad bede wiedzial ze doszedl? od razu pacc bedzie czy cos akceptowac jak tak to gdzie?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Zjeżdżasz niżej i tam możesz sprawdzić od kogo pacc, zaakceptować lub odrzucić. Ps. Nie dostaniesz bana po wycofaniu kasy, bana dostaniesz tylko wtedy, kiedy pacc będzie aktywowany, a Ty wycofasz kasę. @Pomocny Murzyn Kupując samemu mniej się płaci =o
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Myth of the Myrmidons
|
![]() Terz sie Tak Kiedys Balem Ale Przysla ci pacca ;D
|
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tylko jeśli płacisz kartą kredytową. Spaghetti napisał, że płaci przelewem, więc pacc wyniesie go około 120zł~ pewnie.
Spaghetti: PACC dojdzie do Ciebie, bo w końcu wpisałeś SWÓJ nick, więc w czym problem? Co do akceptacji PACC i innych pytań to odpowiedzi na nie są w dziale FAQ i dziale PACC przez tibia.pl. Możesz zaakceptować kiedy tylko zechcesz, nawet za 5 lat. Gdy pacc dojdzie będziesz miał informacje o tym na swoim koncie, CipSoft wyśle maila do Ciebie z informacją o tym, a dodatkowo gdy będziesz się chciał zalogować wyskoczy informacja, iż pacc czeka na Twoją aktywacje. |
![]() |