|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Słyszałem od kolegi że w związku z tą awarią mają amniejszyć ilość lagów, a także ma powstać nowy potwór mocniejszy od Demona-Dżin.
Ile jest w tym prawdy to ja niewiem podobno wyczytał to na jednej z niemieckich stron. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() BULLSHIT
Awaria to awaria, co najwyżej poprawią bezspieczeństwo servera. Dżin nie jest mocniejszy od demona, to taki arkanist, tylko groźniej wygląda |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() dzin juz dawno istnieje ale nie ma go w normalnej tibi mogles go spotkac na test serwie jedynie .
powiem tak dzin jest silniejszy od demona ale dzin nie sumonuje fe on sumonuje same demony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobrze że mi powiedzieliście.
Dałem ten temat poprostu żeby się dowiedzieć-bo niewiedziałem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() ja raczej nie wieze ze dzin przywoluje demony i ze istnieje ... jak by byl to bym go widzila na tibia.de
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wersol: ty se zsummonuj muzg
![]() bo tacy jak ty by zablokowali tego dzina i by czekali az nasumonuje demonow. jajajajaj hahahahahahaaha ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() tylko po co by czekal az nasummuonuje demony ... ??
expa i tak nie dostanie za nie ...hmmm..moze dla frajdy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() po 1 dzin nie moze byc na tibia de bo to dopiero byla proba na test serwie a ze buble nie mogla dac mu rady to inna sprawa
po 2 nie dal bym rady go bloknac i demony przywolane przez dzina nie sumonuja fe bo to dopiero byla by masakra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dobo Srobo
|
![]() @Wersol
Mowisz chyba o tzw Demon-Overlordzie Ponoć pare osób na teście go widziało i indeed Bubble nie dała rady. Sam nie wiem co mysleć o tym D-O Oraz DŻIN = ARKANIST (nie do końca ale najblizszy mu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() sadze ze na tescie ten demonik moze byl jeszce bardziej podrasowany na normalnym serwire spoko mozna by go bylo ubic ale nie solo oczywiscie.
ooo dobo ma moda ![]()
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() yyyyy. O czym tu mowa?? Wprowadzają nowe potworki do tibii?? czy coś w stylu tibia 2??
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2003
|
![]() Nowe potworki, i pare fixow map, tylko tyle. A te potworki juz od dawna mozna bylo zobaczyc na test serwie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dżin nie przywołuje żadnych gówien (demonów itp) nOOb gdyby dżin przywoływał demony to na blokera by musiał iść 160 lvl i też by zapewne zdechł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak , ale co takie osoby o wysokim poziomie mają zrobić?? przecież dla nich to demonjest juz chyba słaby , oni potrzebują czegoś eXtra....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Załóżmy że ten Dżin przywołuje demony. No to Bubble idzie na Dżina. Klepie sie z nim, Dżin przywołuje 2 demony, lepie sie dalej, demon przywołuje 4 FE, no i jest taka rzeź, że nawet Bubble by sobie nie poradziła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() heh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Gdzie mozna spotkac dzina????? a pozatym on fajnie wyglada!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to ja dodam od siebie tylko tyle:
![]() animacja wlasnej roboty |
![]() |
![]() |