|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Tibia znowu w mediach!
Dzisij moja ciocia do mnie podchodzi i mowi ''Ej, w Dziewczynie ktora kupilam jest artykul o tej glupiej grze w ktora kiedys grales''. Wiec biore gazeta i czytam caly artykul o Tibi. Oto co mysle: Jak zwykle Tibia byla przedstawiona jako nalog, narkotyk, alkohol i papierosy. Napisali tez o przypadku gdy matka odlaczyla od kontaktu komputer gdy gral w tibie i ja zaczal walic krzeslem. I wiecie co mnie najbardziej urazilo w tym watku? Nie to ze tylko pisza o wadach tibi, ale o tym ze Wchodzili na rozne fora o tibi, gdzie uzytkownicy bronili tego goscia tekstami ''No co? Przecierz umarl w taki sposob! tyle nad tym pracowal i ma to tak zostawic? LUDZIE! Wiem ze Media ostro traktuja tibie, ale TAKIE teksty juz mnie dobijaja. Oczywiscie gdy ja gralem i bym umarl na wysokim levelu spowodu ze mi matka prad odlacza, tez bym sie na nia wkurzyl, ale nigdy bym jej krzeslem nie udezyl... Wkurzylo mnie tez to jak ludzie ktorzy grali w tibie klamia o niej. Jedno dziewczyna powiedziala w wywiadzie ''Z tibi nie da sie wylogowac. Jak wylaczysz to dopoki zwowu sie nie zalogujesz twoja postac bedzie sie stawala coraz slabsza.'' Ciekawe ile jej dali lapowek..? No, co wy o tym myslicie? Ps. Do Adminow: Nie byl by to dobry pomysl na nowego newsa na tibi.pl o temacie tibi w mediach? Pozdro, Baradax
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Zarzuć skanem to się co najwyżej pośmiejemy. A co do newsa to nie sądze, bo jednak mimo wszystko "Dziewczynie" do Faktów TVN nieco brakuje:P
PS - tutaj macie fragment (początek?) artykułu, ale chyba w gazetowym wydaniu jest więcej. Ostatnio edytowany przez Dabek - 29-07-2006 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() lol ! xP
nie czyta m"dziewczyny" ale zaraz chyba skocze do sklepu i się zaopatrze. Porażka jak zwykle jakiegoś nooba wzieli i się cieszą że mają super temat,chociarz wątpie czy największy noobek mógłby takiego gafa strzelić xD więc może oni to sobie sami napisali? heh ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() OMG Tibia w gazecie "Dziewczyna" -.- żaaaaaaaaal co ma kurwa wspolnego Tibia i gazeta dziewczyna ? BTW ? A odnośnie do tej dziewczyny co nawkrecala "Hu**j ci w d***e ! " bo wkurza mnie to jak niektorzy pierdola glupoty . Chesz sie przekonac ? ZAGRAJ ! niespodoba ci sie to NIEGRAJ ! proste ! Jest masa gier online np:WoW , Lineage (czy jakos tak
![]() Wrzuc caly tekst z gazety to bede mial zwale xD
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mie to zdziwilo a naprawde obie rzeczy. Update i ten temat.
Myslalem, ze cipsoftowi zalezy na graczach, ktorzy umieraja przed kompem(wstawia limit exp), ale z perspektywy gazet itd. jest to narkotyk. Moim zdaniem tibia to gra taka sama jak np. the crims(w innym znaczeniu) i cipsoft zapracowalo na to(9lat?). Poprostu nie wiem co powiedzec w tej sprawie, wiec powiem tylko jedno TIBIA to gra mmorg i zawsze znajda sie jacys pro maniacy (np w crims,sporcie). No i jeszcze jedno TO tylko gra, a ludzie wierza, ze to zle. Ludzie zawsze sie bali tego czego nie rozumia. Bzdury pisze no, ale gdzie mam wypuscic wlasne mysli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Probowalem zrobic zdjecie cyfrowym, ale nie ma sensu bo nic nie widac ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() ten arykul to najwieksze dno jakie widzialem a te ss sa zajebiste eq demon shield c set i rodzka bez aola na demonach haha oraz walczy z demonkiem bez mana shielda poprostu noobostwo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie dobijaja takie teksty :/
To samo ktos kiedys mowil (podobno) w wywiadzie, ze nie da sie wylogowac gry dopoki nie nabijesz levela. PRZECIEZ TO SA KOMPLETNE BZDURY NIC NIE WIEDZA O TIBI A SIE WYPOWIADAJA To samo ten ... "moj kumpel jest najtem i wali z yyy axa aja jestem yy druidem i wale z yy rozdzki" plakac sie chce ![]() Specjalnie w TV pokazuja takich noobow, zeby ludzi odstraszyc, zeby mysleli "tylko debile w to graja" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() heheh xP to okrutne było w TVN`ie xD
w cafe przeważnie siędzą nooby, bo kto by normalny siedział z 50 lvl+ w cafe>?heeh..chyba poto żeby hacka darmowego zarobić xD ciekawe jaki lvl miał ten debil co "ma druida i wali z różdzki a jego kolega ma knighta i wali z axa" <-- xP Ostatnio edytowany przez Balveni - 29-07-2006 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#11 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() "Budowana przez niego od dwóch lat postać miała przynieść mu spory zysk."
AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHAH AHAHAHAH KTO Z LUDZI PRACUJACYCH MA STAWKE 2000ZL ZA 2 LATA?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
|
![]() czytajac wasze posty coraz bardziej zaczynacie mi sie kojarzyc z palaczami marihuany ;p
oni bronia trawke tak jak wy Tibie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Kolejny artykuł o Tibi.....
Pod linkiem który podał Dabek (thx :* mogłem sobie przeczytać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Dziewczyna" to takie media że Męski itd...
Ale niczym nowym nie zaskoczyli, dopisali coś od siebie, jak zwykle zresztą..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
Ja nie bronię Tibi (nie ma czego?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Tia czytalem
![]() ![]() nie gracie wasi kumple robia sie coraz lepsi chodza na lepsze moby i zbieraja lepsze itemki a wy grajac 2-3 h na tydzien w weekend nie jestescie w stanie ich dogonic czyli slabniecie moze nie doslownie ale jednak jestescie mniej warci w towarzystwie ale dosyc bronienia dlaczego wszystko co zle zwiazane z grami mmorpg to przez Tibie? to jakby wszystkie wypadki samochodowe byly z przyczyny np volswagena bo jego samochody sa popularne i ogolnodostepne obrażanie graczy tez mi sie nie spodobalo zaogolnili Was forumowiczow do psychopatycznych uzaleznionych od komputera dzieciakow, a to nieprawda - przynajmniej w wiekszości (mam nadzieje ![]() gazete przeczytalem u dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() im wiecej tego tym lepiej
dlaczego? pomyslcie ludzie przestaja w to grac bo mysla ze to prawda i dobrze wiecej wolnych expowsik!! a my mamy swoje zdanie co to jest czy to jest tylko gra czy az uzaleznienie |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Tak jestem ciekawy ile osob przestanie grac w tibie przez artykul w tak idiotycznej gazetce. Chyba tylko kumpela z bramy obok ;[