Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-02-2008, 22:20   #1
Light-r
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice

Stan: Na Emeryturze
Pergamin Ważna sprawa dla was wszystkich.....zrozumcie to wreszcie

Witam szanownych użytkowników Tibia.pl i moderatorów

Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych. Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum. A jak ktoś jest głupi9w znaczeniu waszego języka jest n00bem) to czasem przyznajecie mu racje. Nie no nie mogę. Coraz więcej ludzi mądrych jest wyśmiewanych. Stan umysłowy tego forum podkreśliło zachowanie userów w moim topicu o zadania matematyczne. To jest po prostu niemożliwe. Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.

Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach. Na innych forach ludzie mnie szanują a tutaj to jest normalnie nie wiem co. Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.

Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości. Teraz jest już ok. mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi. Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś. Chyba to jest o wiele lepsze od tej pikselowej gierki. Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki. Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC

To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.

To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie

Pozdrawiam Light-r
@down

I to jest w tym najgorsze szczególnie na tym forum.Aż normalnie żal ściska takim zachowaniem...

Ostatnio edytowany przez Light-r - 02-02-2008 o 22:27.
Light-r jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-02-2008, 22:23   #2
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Domyślny

Przeczytaj drugą część swojego tematu, a potem pierwszą. Sam widzisz jak ludzie reagują na takich jak ty. Przykro mi, ale mimo dobrych chęci, dobrych rzeczy nie wyowłasz tym tematem.
Wylansowany jest offline  
stary 02-02-2008, 22:27   #3
Godoraj
Użytkownik Forum

Godoraj's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Dom
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Ciekawe przesłanie. Jednak w tibii też mozna znaleźć kumpli... Co do wysmiewania tych, którzy mają 15 - lat, to masz 100% racji.
Mnie w**rwia "hierarchia" na forum, jak ktoś sie zna z innymi to jest supe i jak jakiś nowy sie pojawi, to mają radoche, że mogli go zbluzgać itp.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
JESZCZE RAZ EDIT LOL: robiacy durne bledy, piszacy posty nie na temat, glupie zreszta, umieszczajacy w zlym dziale, lamiacy regulamin ludzie, to ludzie majacy <14 lat.
Eee? a skąd to wiesz? Poza tym nieraz widze ludzi starszych piszących jescze głupsze tematy. NIE KAżDY KTO MA <14 LAT JEST "NAABEM, DEBILEM ITP, ITP"

Tibia Vincit Omnia

Buy Shovel < mój życiowy cel .::.

Ostatnio edytowany przez Godoraj - 02-02-2008 o 22:37.
Godoraj jest offline  
stary 02-02-2008, 22:27   #4
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

a moj kumpel pyka w csa 7-8 godzin na dobe, i co, to jest lepiej niz grac w tibie 7-8h na dobe? nie widze zadnej roznicy. A jeszcze cos, moge cie wysmiac wcale nie bedac uzaleznionym od tibii, bo uwazam ten temat za glupi i sie kurwa na moj temat nie wypowiadaj ze jestem uzalezniony, od cos tam psychicznie i na dodatek jestem glupkiem.

W takim razie ty jestes dla mnie imbecylem, nie popre oczywiscie tego zadnymi argumentami.

no i jeszcze drugi edit: "umią" w twoim wykonaniu -.-' - masz cos jeszcze do powiedzenia?

chuj ze trzeci edit: sam ostatnio miales problem ze dostales name locka za nic, wiec co im bedziesz mowil ze maja skonczyc grac w tibie jak sam w nia pykasz?

JESZCZE RAZ EDIT LOL: robiacy durne bledy, piszacy posty nie na temat, glupie zreszta, umieszczajacy w zlym dziale, lamiacy regulamin ludzie, to ludzie majacy <14 lat. Chciales byc madry, ale ci nie wyszlo, sorry.

Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 02-02-2008 o 22:32.
ciemne dropsy jest offline  
stary 02-02-2008, 22:28   #5
Mapa_Europy
Użytkownik Forum

Mapa_Europy's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?

Domyślny

Niestety nic tym tematem nie wskórasz. Wiele osób i tak będzie wyśmiewać się z Twojego wieku. Smutne ale prawdzie.
Sam przyznam się że mam 13 lat. W marcu kończę 14. Staram się pisać mądrze, ale nie zawsze wychodzi
@edit
Fakt jednak tamtym tematem całkowicie się skompromitowałeś
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Yoh: a za 2k lat ludzie będą nosili moje figurki na szyi!

Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 02-02-2008 o 22:34.
Mapa_Europy jest offline  
stary 02-02-2008, 22:32   #6
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Light-r, tY się tamtym tematem skompromitowałeś. JEDEN z przykładów był matematyczny (zresztą - całość *0), pozostałe to pseudośmieszne zagadki, na które odpowiedź znałaby większość 10-latków (poza tą z krasnoludkami - bo tam trzeba było po prostu znać odpowiedź, a nie 'matematycznie' ją uzyskać).
stary 02-02-2008, 22:36   #7
Light-r
Zbanowany

Domyślny

@ciemne dropsy
Nie wypowiadaj sie......i żal mi Ciebie

@up
No też mi się tak wydaje ;/ ale każdy robi błędy

@down
Teraz mnie mocno wnerwiłeś >

Ostatnio edytowany przez Light-r - 02-02-2008 o 22:40.
Light-r jest offline  
stary 02-02-2008, 22:38   #8
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

WRESZCIE TO ZROZUMIAŁEM!! DZIĘKI ZA TEN TEMAT!! KOŃCZE Z TIBIĄ KOŃCZE Z PRZEGLĄDANIEM FORUM BO JESZCZE PRZYPŁACE TO PADACZKĄ :|
btw. ta twoja koleżanka zostanie twoją best przyjaciółka bo wolisz chłopców?
Lynx jest offline  
stary 02-02-2008, 22:44   #9
Aiden
Użytkownik Forum

Aiden's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2008

Świat: Secura
Domyślny

Cytuj:
mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi
Między kobietą a mężczyzną przyjaźń nie istnieje.
Aiden jest offline  
stary 02-02-2008, 22:46   #10
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Domyślny

a mi zal ciebie i ludzi twojego pokroju ktorzy staraja sie byc madry, no powiedz mi o co ci chodzi, czemu ci mnie zal? po prostu wez wyjdz (wy*******aj) i wiecej nie wracaj a jezeli nie, to powiedz mi gdzie popelniam blad w moim rozumowaniu?

cos mam dzisiaj z tymi editami: tylko potwierdzasz ze 13-14 latki maja bardzo malo madrych rzeczy do powiedzenia, jak sie przeczyta twojego posta szybko i pobieznie to sie nawet przeslanie wydaje dobre, ale tylko na pierwszy rzut oka. Pewnie myslsuiz ze po tym temacie zbuntuje sie 1000 13 latkow i beda walczyc o swoje prawa na forum bo sa uciskani przez starszych userow.

a lynx w sumie tez sie dziwnie zachowal, ja sie z czyjejs choroby nie smieje.

Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 02-02-2008 o 22:49.
ciemne dropsy jest offline  
stary 02-02-2008, 22:46   #11
Light-r
Zbanowany

Domyślny

2xup@

A skąd wiesz co.....miałeś kiedyś przyjaciela niee? to się nie wypowiadaj jakoś na forumowisko.pl inaczej mówią.Więc nie odzywaj siebo tym mnie juz mnie wnerwiłeś

up@
Przeklinasz....obrażasz i co jeszcze tu dodać

@down
Tak ale kto tak zrozumie chyba 1% na całym świecie

Ostatnio edytowany przez Light-r - 02-02-2008 o 22:49.
Light-r jest offline  
stary 02-02-2008, 22:47   #12
Massterralph
Użytkownik Forum

Massterralph's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
Domyślny

Tibia to nie tylko zło: co prawda ma silne dzialanie uzalezniajace, szczegolnie wsrod nastolatkow. Prawdopodobnie wynika ono z nieakceptowania/braku mozliwosci odnalezienia sie w realnym swiecie/wybierania latwiejszego zycia czy po prostu nudy.
Jednak grajac w ta gre mozna:
- nauczyc sie pewnych zachowan przywodczych, choc tez na niewielka skale.
- rowniez poznac ludzi i spedzac z nimi naprawde warte odnotowania chwile.
- nauczyc sie jezyka ang lecz rowniez w minimalnym stopniu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aiden Pokaż post
A jesli jakis mezczyzna czuje sie w 99% kobieta, choc nia nie jest i do tego ma przyjaciolke to co wtedy?
W takim chorym kraju ..."

Pierdolona era techno
http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno

Ostatnio edytowany przez Massterralph - 02-02-2008 o 22:49.
Massterralph jest offline  
stary 02-02-2008, 22:49   #13
Godoraj
Użytkownik Forum

Godoraj's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Dom
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy Pokaż post
a mi zal ciebie i ludzi twojego pokroju ktorzy staraja sie byc madry, no powiedz mi o co ci chodzi, czemu ci mnie zal? po prostu wez wyjdz (wy*******aj) i wiecej nie wracaj a jezeli nie, to powiedz mi gdzie popelniam blad w moim rozumowaniu?

cos mam dzisiaj z tymi editami: tylko potwierdzasz ze 13-14 latki maja bardzo malo madrych rzeczy do powiedzenia, jak sie przeczyta twojego posta szybko i pobieznie to sie nawet przeslanie wydaje dobre, ale tylko na pierwszy rzut oka. Pewnie myslsuiz ze po tym temacie zbuntuje sie 1000 13 latkow i beda walczyc o swoje prawa na forum bo sa uciskani przez starszych userow.
EEj, ale czemu oceniasz ludzi po wieku?? To teraz, według ciebie każdy kto ma mniej niż 14, jest debilem itp., a każdy, kto ma wiecej, to spoko-gościu?

Uciskani przez starszych userów. Rotfl. Chyba chciałeś powiedzieć: bluzgani i znieważani przez starszych userów, którzy uważaja się za super inteligentów.

Tibia Vincit Omnia

Buy Shovel < mój życiowy cel .::.

Ostatnio edytowany przez Godoraj - 02-02-2008 o 22:53.
Godoraj jest offline  
stary 02-02-2008, 22:51   #14
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Domyślny

a czy ja powiedzialem wszyscy?
do pana light-r, a wnerwiaj sie, malo to mnie obchodzi ty poznales jedna dziewczyne, poznaliscie sie blizej i juz myslisz ze jestes towarzyski ponad wszystkich, pewnie teraz szpanujesz przy kolegach ze szkoly ze sie bujasz z jaka dziewczyna... dorosnij czlowieku...
stary 02-02-2008, 22:52   #15
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Trochę racji masz, ja od dawna powtarzam, że nie wiek pokazuje człowieka. Ale ten temat był, że tak powiem "nie teges". Zadania w nim były na poziomie mojego psa w stanie spoczynku tzn. niskie. I najważniejsze, nie były one matematyczne.
Druga sprawa, nie musisz od razu się wszystkim wylewać, bo Twój temat nie został przyjęty na forum. Takie jest życie, raz na wozie, raz pod wozem. Boże, co ja piszę...
Cytuj:
Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy
Cóż za skromność...
Cytuj:
TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
... i jakie refleksje życiowe!
Cytuj:
I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć.
Jakoś się nikt nie przejął, widać wszyscy jesteśmy "przestawieni psychicznie".

To pisałem ja, Marcin bez 24.

Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 02-02-2008 o 22:56.
Marcin24 jest offline  
stary 02-02-2008, 22:54   #16
Massterralph
Użytkownik Forum

Massterralph's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
do pana light-r, a wnerwiaj sie, malo to mnie obchodzi ty poznales jedna dziewczyne, poznaliscie sie blizej i juz myslisz ze jestes towarzyski ponad wszystkich, pewnie teraz szpanujesz przy kolegach ze szkoly ze sie bujasz z jaka dziewczyna... dorosnij czlowieku...
Moze po prostu chcial sie pochwalic. Najpierw ocen swoje postepowanie, dopiero potem oceniaj innych.
W takim chorym kraju ..."

Pierdolona era techno
http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno
Massterralph jest offline  
stary 02-02-2008, 22:55   #17
Light-r
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Ja nie mogę........ja nie jestem jak 98% nastolatków którzy gadaję że z kimś chodzę nato mam czas do 17

Przyjaźń a miłość to zupełnie co innego
Light-r jest offline  
stary 02-02-2008, 22:56   #18
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aiden Pokaż post
Istnieje jak najbardziej, wiem z autopsji.

@down: mojego? ;<

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 02-02-2008 o 22:58.
Lasooch jest offline  
stary 02-02-2008, 22:57   #19
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Domyślny

lol? kazdy sie bedzie chwalic ze poznal jakas dziewczyne przez to ze nie gral w tibie? (taaa a w tym amym dniu albo dzien wczesniej widze ze "dostal name locka za nic i to juz szczyty"buahuahuah, gdyby kazdy sie tak chwalil to by powstalo 1000 tematow dziennie zakladanych przez takich ludzi jak on, ktorzy chca sie pochwalic tym ze poznali dziewczyne.

Ta odpowiedz jest kierowana tylko do posta nade mna
stary 02-02-2008, 23:03   #20
Light-r
Zbanowany

Domyślny

Ciemny Dropsie nie wypowiadaj sie bo jesteś jak narazie największym głupkiem na tym forum nawet pomyliłeś się w poście rpzez swoją głupotę
Light-r jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania