|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() No to lecimy:
58 kina, 69/65 (spoczko bije dragi a gs leci na 4-5 strong pocow wiec tak zle nie jest) mystic blade, dsm,k legi, demonka, rh, p amulet, bohy, 6 mlev, facc. Gdzie w expie szybko 60lev?? Chodzi mi o to zeby bic 30-40k expa na godzine. D lair odpada bo za duzo ludzi. Moze byc waste, ale nie jakies ogromne, ale najlepiej zeby sie zwracalo. Do tej pory expilem na dc -2 ladny exp ale troche nudny ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Wszystkie najsensowniejsze expowiska wyeliminowałeś (mówie tu o FE i Dragon Lair) więc raczej nikt Ci nie doradzi lepiej, jak pasuje ci tracić sporo potionów to możesz spróbować POH ale raczej duże waste ale exp duży.
Pozdro. #EDIT No demona to chyba jeszcze za wcześnie na jego lvl i skille (myślę o warlockach)
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 02-02-2008 o 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Stary, ty wymieniłeś wszystkie expowiska dla FACC 50+, pomijając tylko Demonie i Hellgate o.o
Jeżeli ci nic nie pasuje, to qp pacc, wtedy problemów nie będzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisalem pod koniec: Ktore z tych expowisk jak cos bedzie najkorzystniejsze. Panowie ruszac bankami
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Profesja: Paladin
Świat: Julera
![]() |
![]() Hmm, najlepszy exp to będzie w tych "tombach", ale musisz też dragi klepać, są tam, pod najniższym poziomem. Możesz też spróbować D lair w venore, ale zapewnie będzie zajęte, poza tym waste :S na tych tombach bedziesz pieniążki do depo przynosił, z pewnością, ale nie wiem, ile potów Ci zejdzie :S expilem tam pallem, to tak 35 expa/h wychodziło, naturalnie razem z tymi dragami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niee, 35 expa na godzine to nie, tak to ja wole sobie nawet raty bic bedzie mi lepiej wychodzilo;p Dajcie jeszcze jakies propozycje jutro sobie poczytam. ;p
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Deep Fibula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: arcania
Poziom: 27
Poziom mag.: 30
|
![]() Ja bym nie grał z takimi skillami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Najpierw doskiluj do 70/70, a jak inni powiedzieli wymieniłeś praktycznie wszystkie miejscówki dla FACC oprócz MotLS i Hellgate. Wszędzie da się dla ciebie expić przyjemnie, więc wystarczy się zdecydować
![]() @Soul's Ja nie powtarzałem miejscówek po innych, tylko mówiłem, że wystarczy się zdecydować, bo wszędzie mozy być OK. W tym jest różnica. Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 02-02-2008 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Takiego knighta bez eq bym nawet za 10 zl nie kupil, wiec lepiej posklac. A jak chodzi o exp to of oczywiscie jesli chcesz mniejsze waste i mniejszy exp to staraj sie bic tylko zerki, szamany, warriory i unikac leaderow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Imię: Lady Sorcecer of Nerana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 70
Poziom mag.: 53
|
![]() dwaf guardy a na pacc stone tomba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Imię: Maximus Dragon Wielki
Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 25
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Na Dwarfach chyba będzie ci się nudzić
![]() Więc idź na Tomby lub na PoH ale jak już mówili to będziesz mieć waste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal.Br. Panowie wy sie kurwa zachowujecie gorzej od dzieci... Nie potraficie czytac!!?? huj wam do moich skilli musze szybko wbic 60lev a reszta huj was obchodzi. Huj mnie to ze nie kupil bys takiego hara, ale ja nim gram i sami se kurwa poskullujcie. Zal a nie kurwa pomoc w 80%. Nabijac posty wy*******ac na inne tematy.
Do zamkniecia!!!!!!!!111