|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2008
|
![]() Chciałbym wam przedstawić nową polską grę mmorpg via www na autorskim silniku. In nomine Credimus to turowa gra rpg rozgrywana online w przeglądarce. W grze wcielasz się w anioła lub demona, którego poprowadzisz ścieżką ku potędze. Do wyboru masz nieograniczoną ilość kombinacji atrybutów i umiejętności, które w nieskrępowany sposób możesz mieszać, by uzyskać postać jedyną w swoim rodzaju. Pracuj, walcz, trenuj, zwiedzaj lokacje w poszukiwaniu skarbów, wraz z przyjaciółmi stwórz "Rodzinę", która zdobędzie władze nad wszystkimi siłami światła lub Ciemności i poprowadzi je do bitwy ostatecznej. A to wszystko w wiecie gry, gdzie pradawna magia łączy się z nowoczesną ludzka elektroniką, alchemia z nanotechnologią, a horror z humorem. ![]() Anioły kontra Demony gra mmorpg via www |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() emm a na gry via www przypadkiem sie nie mówi MMO ??:> jak dla mnie to jest to nudne :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś w to grałem, nudne i bez sensu.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Grałem w in domine credimus jakieś 3 tygodnie temu...
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() WItam
![]() Ta gra zyje co tydzien wchodzi cos nowego. Czasami wychodza bledy. ale nie ma sil aby nie wychodzily, skoro silnik jest autorski i na biezaco dokonuje sie zmian. Pozdrawiam Sogron |
![]() |
![]() |