|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Własnie, czy nie jestescie oburzeni tym ze golota przegral???? Wielu polaków mowi ze to on byl lepszy od tego pieprzonego murzyna!!!!! Powiedzcie tu czy wedlug was powinien byc zwyziezca Gołota czy Johny Ruizn????
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ooo pan rasista, jakoś nie jestem zaskoczony, jak zapewne i większość...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Kurde, same doktorki an tym forum...
A co do Goloty, to nietylko polacy mowia, ze on byl lepszy: Jedna z najpoważniejszych stron internetowych traktujących o zawodowym boksie w komentarzu do walki Johna Ruiza z Andrzejem Gołotą stwierdziła dosadnie: "Gołota został po raz drugi w tym roku okradziony ze zwycięstwa! To jemu należał się tytuł". Po walce polski pięściarz sprawiał wrażenie zadowolonego ze swojej postawy i wyglądał na pewnego zwycięstwa. Gdy usłyszał werdykt sędziów powiedział tylko: "Jestem zażenowany. Byłem przekonany, że wygrałem". Zdanie Gołoty podzielają eksperci serwisu boxingtalk.net, którzy typowali: 114-113, 113-112 i 113-113 na korzyść Polaka. Jest mi naprawde przykro z tego powodu. Mam wielka nadzieje, ze dostanie nastepna szanse...chociaz to malo prawdopodobne ![]()
Leader of Oldschool's Maniacs. I Believe, I Can Fly... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sesaj - 14-11-2004 o 10:42. |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() [quote=Dr.Demon] Wielu polaków mowi ze to on byl lepszy od tego pieprzonego murzyna!!!!!QUOTE]
On chyba nie jest murzynem. Gołota grał czyściej, a Ruiz właził mu pod ramie albo się na niego żucał jak na zapasach. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj: