Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-11-2004, 20:28   #1
Zaknafenian Do'Urden
Użytkownik Forum

Zaknafenian Do'Urden's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa

Zaknafenian Do'Urden ma numer GG 3088437
Domyślny Klimat? jaki kur*a klimat?

ehh dobija mnie ze ludzi podchodza do sprzedawcow:
hi
sell 4 halaberd
yes
it tyle. Ja osobiscie podchodze i mowie: Hi ho (imie) shop owner(czy cus)
Polecam to wszystkim...lekko to umila zycie.
Uzywam tez staropolszczyzny(wacpan, azaliz itp) w rozmowach z polakami obrazam ich nie: sku__wy__yn piz___ itp ale np: Twa matka miala chyba slabosc do orkow stad twa "uroda". to tesh "umila" zycie^^ przeczytajcie sobie regulamin lzl na www.lzl.pl sam nie gram bo mi sie ultima schrzanila ale tam dbaja o klimacik.
next co mnie doluje wykaz z www.tibia.xx.pl:
Plik Data dodania Ocena Ściągnięć
Tibia GG do Tibia 7.3
» Cheat do Tibii 7.3 « 8/28/04 5.39/10 28667
NUB Bot
» Polska Tibia GG « 10/22/04 6.16/10 4968
EzMacros
» Ciekawe makro « 7/24/04 4.58/10 3228
Tasker
» Kolejne ciekawe makro « 7/24/04 5.73/10 8786
Tibia MC
» Multiklient do klienta Tibia v.7.3 « 8/16/04 5.98/10 26931
Zobaczcie ile sciagniec(jesli czyta to "szczesliwy" posiadacz gg czy innego chlamu to: CH.UJ CI W DU.PE bo niszczysz przyjemnosc grania innym ludziom)
A takie strony jak ww. www.tibia.xx.pl powinni zamknac za rozpowszechnianie takiego gow.na . Apeluje wiec do was... Forumowiczow i graczy ktorzy naprawde zasluguja na miano gracza nie n00ba stworzcie klimat. Ja na swojej malej Samerce (chyba nikt nie gra) juz naklonilem czesc high lvlow do tworzenia klimatu.. wicie to naprawde fajne^^ i mozna sobie zrobic kolegow i protektorow na 60lvl+

ave

Samera-->Knajt-->19lvl

Ostatnio edytowany przez Zaknafenian Do'Urden - 07-11-2004 o 20:30.
Zaknafenian Do'Urden jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-11-2004, 20:42   #2
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Jest bardzo podobny temat w Gazetkach. Cośtam 'Wszysto o Polakach..' czy jakośtak. Ale ogolnie masz rację. Na szczęscie są jeszcze prastarzy gracze, ktorzy lubią takie rzeczy tępić.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2004, 20:53   #3
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Nie ma mocnych, najbardziej chamscy ludzie jakich spotkałem to polacy, i do chu.ja pana co macie do br i swe? Na securze, dzięki byciu uprzejmym mam dwóch baardzo zaufanych qmpli, razem huntujemy, dajemy sobie kase bez wachania, ratujemy się nawzajem i pomagamy, jesteśmy grzeczni wskroś siebie. I tak na przykład Deoruz jest knightem Br, świetnie mówi po angielsku i mi blokuje, bo to lubi, nie chce kasy ani nic, pomaga mi etc, a Lich Druid jest jak samo imie mowi Druidem i jak tylko będzie mógł, będzie nas UHać bez wachania(narazie IH'y kołuje). I tak ja i moji Bros z odległych krajów świetnie się rozumiemy i jesteśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi, widzicie nie narodowość opisuje człowieka, człowieka musisz poznać, aby coś o nim powiedzieć, co mówicie, ze Br wszystkich pytają czy Br, a codziennie kilkanaście razy widzę biało-czerwone outfit'y wrzeszczące jakis polak halp! plx polak! pol? pl? daj mi coś!...
Uff, troszkę od tematu odbiegłem, ale mi ulżyło, co do NP czasem ucinam sobie pogawędki w stylu Hello Tom! how are you ? What's your job?, ale i czasami człowiek się śpieszy, wiadomo.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2004, 20:55   #4
Zapewapu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2004

Domyślny

Heh w takie rzeczy to jak total newbie bylem to sie bawilem(nie wiedzialem ze mozna po prostu powiedzec
hi
sell/buy xxx
yes
bye
Tylko tak(nie czepiac sie angielskiego bo wtedy go nie znalem za dobrze.pisalem: ja chciec sprzedac szczur ale na szczescie to juz tylko historia
hello (imie npc )
i want sell /buy xxxxx
yes
bye bye (imie npc )
Dopiero teraz wiem dlaczego ludze wolali 'OMG NOOB,NOOB,LOL,ROTFL,
@Down : ALE CZY JA GDZIES NAPISALEM ZE TWORZENIE KLIMATU JEST NUBOSTWEM?????!!!!!
Fakt mozna sie w to bawic jak jest pusty sklep to tak ale jak stoi w kolejce 6 osob a ktos sie w to bawi to moze kerw zalac!

Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 07-11-2004 o 23:20.
Zapewapu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2004, 21:02   #5
Zaknafenian Do'Urden
Użytkownik Forum

Domyślny

@re up
No jak dla Ciebie n00bstwem jest tworzenie klimatu to pffff gl&hf :/ ACi kolesie co wolali n00b itp to tez jakies yntelnigjenty

Samera-->Knajt-->19lvl
stary 08-11-2004, 07:57   #6
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Niestety kilka osób nie wystarczy aby zrobić klimat w grze. Jest tak, że większość osób expi na maxa, bo dla nich cała zabawa polega nie na graniu z kumplami, nie na wspólnych huntach, spotkaniach przy wirtualnym piwku w tawernie, wstępują do gildii jedynie aby mieć dopisek, nie po to aby poznać ludzi .. dla nich zabawa to posiadanie jak najlepszego lvlu i sprzętu, po co im kumple "będzie za***i*** lvl to kumple sami do mnie przyjdą". Obawiam się, że większość ludzi grająca w Tibie to dzieci, które nie mają pojęcia co to klimat .. pewnie nawet nie wiedzą co oznacza skrót RPG, dla nich ta gra polega jedynie na masowym ubijaniu wszystkiego co się rusza, czasem łącznie z graczami. Zacząłem grać już sporo czasu temu, jak dla mnie ta gra z miesiąca na miesiąc jedynie traci klimat. Co do Polaków, ja uważam, że to jedni z najbardziej upierdliwych graczy w Tibii. Takie dzieciaki, których szczytem możliwości jest zrobienie sobie druida na 14 lvlu i stanie pod depo i żebranie, kradnięcie, oszukiwanie itd. skutecznie niszczą wizerunek Polaków.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2004, 08:40   #7
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cóż... Oficjalna strona informuje nas, że Tibia to RPG... A może PGR? Bo klimatu prawdziwego eRPeGa w tym nie ma...

Najgorsze jest to, że gracze SAMI się proszą o brak klimatu. Kiedyś jakiś polak (paladyn) do mnie krzyczał, że debilem jestem, jak sobie odprowadzałem dwarfy soldiery i na nich expiłem, żeby mnie pięć nie otoczyło. Ja mu odpowiedziałem "Kto uważa, że jest debilem, nie jest takim debilem" - dostałem HMMem, a gościu poszedł rozwalać mieczem soldiery (IMO cieszę się, że na niego wpadłem, 2k i niecały plecak HMMów piechotą nie chodzi...). W innym wypadku, ten sam polak, powiedziałem "Pieprz się!", i nic mi nie zrobił, tylko dalej wyzywał. Jakie to urocze, prawda? Reagują, jak ktoś chce ich inteligentnie spławić, bo tego nie rozumieją nawet...
stary 08-11-2004, 09:07   #8
shae
Użytkownik Forum

shae's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Babylon 5, green sector

Gildia: Ψ Corps
Poziom: P12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaknafenian Do'Urden
Uzywam tez staropolszczyzny(wacpan, azaliz itp) w rozmowach z polakami obrazam ich nie: sku__wy__yn piz___ itp ale np: Twa matka miala chyba slabosc do orkow stad twa "uroda".
[...]
(jesli czyta to "szczesliwy" posiadacz gg czy innego chlamu to: CH.UJ CI W DU.PE bo niszczysz przyjemnosc grania innym ludziom)
"żeby tak twoją matkę śmierdzące orki sponiewierały" albo: "życzę ci niekończących się stosunków analnych z orczym pomiotem", albo "żeby cię tak orcze ścierwo w rzyć chędożyło!"

Ostatnio edytowany przez shae - 08-11-2004 o 09:14.
shae jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2004, 14:57   #9
Zaknafenian Do'Urden
Użytkownik Forum

Domyślny

Ktos tuatj mowil ze kilka osob nie wystarczy...nawet sobie nie zdajecie sprawy jak sie ucieszylem widzac ze koles mowilpelnymi zdaniami dzisiaj w banku ^^ szwed tak btw^^ A jak kilka osob zacznie(szczeze) robic klimat to inni sie dolacza.

Samera-->Knajt-->19lvl
stary 08-11-2004, 15:04   #10
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Co macie do szwedów i br?Ja to mam że nie wszyscy są święci i osobiście poznałem harmonijnych "bossów"ze szwecji którzy są złodziejami pomijając to że na securze grają też...
@topic.
Ja ich obrażam jednym słowem noob ignored i narazie...jest to słowo najkrótsze i jak wiele znaczeń
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2004, 16:20   #11
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@Autor tematu : Skoro juz masz zamiar uzywac staropolszyzny, wypadalo by umiejetnie poslugiwac sie terazniejsza polszczyzna.Wiesz moze, co to jest interpunkcja? A znaki diakrytyczne (chyba tak to sie nazywa chodzi mi o myslniki,przecinki itp.)Tyle krytyki.Teraz jedna sprawa : po co mi pisac jakies glupoty, skoro "hi sell xxx yes" - jest szybsze? Te "shop owner" jest kompletnie niepotrzebne, bo a)i tak to gowno daje, nie tak jak w BG albo jakims innym RPG, gdzie odpowiednio zaczeta rozmowa wplywa na dalszy jej przebieg i b)przyjdzie jakis n00b, i zepsuje ten klimat poprzez "patrz, jaki debil, gada ze zprzedawcom".Ale za to masz ciekawy pomysl z tym "twa matka itp" ^^ Ciekawie by bylo, gdyby nawet 50% Polakow tak mowilo.Popieram!

@Tibia gg & inne gowna : to nie jest sprawa klimatu.To jest po prostu cheat.Za takie cos powinien byc ban na powiedzmy....3-4 miechy.Wtedy naprawde ludzie baliby sie.A nie tak jak teraz "no, ja lece na 10 mc, jak mnie zlapia, nie pogram tydzien i odpale 20 mc".

A tibia traci tez klimat przez Power Abuserow, ktorzy mysla tylko "jak najszyciej nabic najwyzszy lvl i zarobic na najlepszy eq".Powinny byc jakies wspolne hunty, zabawy itp.A tu tylko lvl, skille, eq, lvl, skille, eq....

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 08-11-2004 o 17:44. Powód: mały błąd :P
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2004, 16:30   #12
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Co macie do szwedów i br?Ja to mam że nie wszyscy są święci i osobiście poznałem harmonijnych "bossów"ze szwecji którzy są złodziejami pomijając to że na securze grają też...
@topic.
Ja ich obrażam jednym słowem noob ignored i narazie...jest to słowo najkrótsze i jak wiele znaczeń
To samo powiesz o polakach, tylko w innych proporcjach, taki jeden z tego forum(nie podam nicku żeby się niewstydził)na przykład. Graliśmy obydwaj, byliśmy na rooku, on leje potwory innych i kradnie ja mu mówie:
-Kur.wa przecierz n00b jesteś, kradniesz, zostaw mu tego trolla etc.
A on:
-Wiem
n/c
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2004, 16:52   #13
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Ze wszytkim sie moge zgodzic... tylko cholera, nie jest to wcale zbyt odkrywcze zeby nas tym raczyc.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania