|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() mam kilka pytani związanych z pokonaniem dragon lorda:
1. czy pojedynczy resp DL-a ukazany tu http://tibia.pl/earth.php?x=32777&y=...=5&q=100.0&r=1 jest jeszcze aktualny czy po ubdate coś sie zmieniło. dokładnie czy ten DL tam jeszcze jest a do pokonania są tylko zwykle smoki? 2. czy mam jakieś szanse: jestem druidem 49lvl/45mlvl moje eq RH, DSM, k legs, fur boots, dragon necklace i najważniejsze MMS. mój plan na pokonanie DL-a to: biorę ze sobą kilka bp mana potionow i włączam mana shildeta i jak dl walnie mnie regeneruje mane. na maxa mam 1265 many. oczywiście stoję na ukos. i wale z lodowej różki. wiem że to nie opłacalne ale chce mieć w sobie to uczucie ze na 49lvl przed 50. pokonałem dragon lorda i nie ożywałem run. proszę o wypowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
DL nadal respi sie tam sam, bicie z samej ruszczki to straszny waste mf ;p lepiej bić z icicle + rod |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Spokojnie dasz radę, ale stracisz na to sporo kasy. Szczególnie zwróć uwagę, na to, że uciekając na redzie będziesz musieć do niego podbiec a wtedy najczęściej wali combo. Możesz uzupełniać manę jedynie zwykłymi potionami i to jest największy problem na Twoim levelu. Spróbuj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Dragon Lord mozna tak nazwać to umięscniony Dragon.
Ja na 50lvl swoim palem zabilem. zuzyłem na to 2 mf wjec nietak dużo. Stanołem sobie zwyczajnie i jak jest "twarz była w moja strone ruszyłem sie o 1 kratke. I z łapy mnie tylko walił. raz tam puścil Fire bala i tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha thx za info. jutro (bo zaraz wyjeżdżam) wieczorem lub jak wyjdzie to popołudniu umieszczę filmik z tego polowania
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() na 3 DL zużyłem 10run icycle i 2bp mana potionow, a zemnie jest debil. w plecaku mailem magma boots i dragon necklace a na sobie szalik i boh. filmu nie zrobiłem bo nie szło mam za słabego kompa. moj lot z 3 DL to:
250gp energy ring 2 red dragon leather(jedna zlotowana 2 wycięta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Imię: *******
Profesja: Paladin
Gildia: W budowie xD
Świat: Refugia
Skille: 80/35
Poziom mag.: 14
|
![]() No wLasnie pallem a on jest drutem (wiesz paladinem na 14 lvl walilem ghula na hita a ds za 100hp).
Ostatnio edytowany przez kicuszik - 07-02-2008 o 14:06. Powód: zapomnialem kropki xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum