Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-01-2008, 22:39   #1
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny Dzial "Profesje"

Dobry wieczor.

Ten temat chce zalozyc po to zeby uswiadomic poprostu moderatora co oni robia , jestem na tym forum rok ( dla niektorych malo dla niektorych duzo nie moja sprawa) i jestem zszokowany tym co wy tutaj wyprawiacie. Ten dzial juz jest pogrzebany w tematach typu "Gcje mogje poegzpidz mojm sorem na elidarnym lefelu jaki jesd 11" ogarnijcie ten dzial "Moderatorzy" bo to jest dla mine tragedia co sie tutaj dzieje , jak zaczynalem czytac te forum to na dziale "Profesje" mozna bylo siedziec 5h i caly czas bylo co czytac. Teraz prosze zobaczyc jakie sa tematy "Knight sorc druid paladin plx halping mji" "Gdzje ekzpidz 40 paljadajnem" "Czy zsolne cyca" Boze bozenko dla mnie to jest szczyt wszystkiego. Jestescie leniami i nie dbacie o ten niedoceniany dzial . Czy naprawde ten dzial musi sie krecic w okol takich tematow? Pierwsze 5 stron tematow to glupoty a jak odswieze jakis stary temat to zaraz dostane 3 pkt za odswiezanie. Bardzo prosze o pousuwanie conajmnie ! 30 ! tematow bo to jest skandal co w tym dziale sie dzieje , ten dzial odchodzi w zapomnienie.

Na dowidzenia powiem . Nie obchodzi mnie opiniapojebow

@down
Nie ale po co ma stac temat typu "BLIX POWICCIE MI GCJIE EKZPIC PLAXING"
A dlamoderatora usuniecie glupiego tematu to jest minuta nie cala a to lenie i tego nie robia... szczyt wszyskiego,

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 31-01-2008 o 22:53.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-01-2008, 22:48   #2
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Bardzo prosze o pousuwanie conajmnie ! 30 ! tematow
Z czystej ciekawości - jak jakiegoś dnia nie powstanie 30 tematów, to usuwamy stare? = )
Marzenia ściętej głowy.
Cytuj:
Na FORUM (które daje możliwość komentowania każdego tematu) jest to niezbyt możliwe.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2008, 23:39   #3
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
Domyślny

odpowiedz prosta

jak ci niepasuje i niemozesz przez to spac po nocach to tu niewchodz
Czy to prawda?
Zacząć od nowa i walić na rooku mace ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axeqs_of_Askara Pokaż post
Hi Dziś widziałem jak ktoś żucił Czar i było pełno szczurów które mie goniły i chciały zabic ;P
Jak się nazywa ten czar ? Czy na niego potrzeba PACC ?
Ps. Jak się robi screen (wiem że to głupie pytanie) ...
Helodin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2008, 15:24   #4
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Aaa i dodam jeszce ze chce odpowiedzi ludzi powyzej 16 roku zycia albo 70 lvl w tibii bo jedynie to mnie obchodzi . Zadne glupoty 25 faccow mnie nie obchodza.
stary 02-02-2008, 15:44   #5
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Aaa i dodam jeszce ze chce odpowiedzi ludzi powyzej 16 roku zycia albo 70 lvl w tibii bo jedynie to mnie obchodzi . Zadne glupoty 25 faccow mnie nie obchodza.
co w tym zlego ze ktos ponizej 16 roku zycia gra w tibie
niedojrzali to sa ci co maja 40 i dalej w to graja i jebia zycie ta gra siadzac godzinami

25 facc no i co z tego
niebardzo mam ochote placic zeby miec wiekszy lvl bo mi na tym nie zalezy a jak dla ciebie wbicie 70 lvla to kwestia zycia i smierci to bij

jak widzisz nikt ci niedal odpowiedzi wiec daj sobie spokoj
Czy to prawda?
Cytuj:
Hi Dziś widziałem jak ktoś żucił Czar i było pełno szczurów które mie goniły i chciały zabic ;P
stary 02-02-2008, 15:56   #6
Imm0rtal
Użytkownik Forum

Imm0rtal's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu

Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Dobry wieczor.

Ten temat chce zalozyc po to zeby uswiadomic poprostu moderatora co oni robia , jestem na tym forum rok ( dla niektorych malo dla niektorych duzo nie moja sprawa) i jestem zszokowany tym co wy tutaj wyprawiacie. Ten dzial juz jest pogrzebany w tematach typu "Gcje mogje poegzpidz mojm sorem na elidarnym lefelu jaki jesd 11" ogarnijcie ten dzial "Moderatorzy" bo to jest dla mine tragedia co sie tutaj dzieje , jak zaczynalem czytac te forum to na dziale "Profesje" mozna bylo siedziec 5h i caly czas bylo co czytac. Teraz prosze zobaczyc jakie sa tematy "Knight sorc druid paladin plx halping mji" "Gdzje ekzpidz 40 paljadajnem" "Czy zsolne cyca" Boze bozenko dla mnie to jest szczyt wszystkiego. Jestescie leniami i nie dbacie o ten niedoceniany dzial . Czy naprawde ten dzial musi sie krecic w okol takich tematow? Pierwsze 5 stron tematow to glupoty a jak odswieze jakis stary temat to zaraz dostane 3 pkt za odswiezanie. Bardzo prosze o pousuwanie conajmnie ! 30 ! tematow bo to jest skandal co w tym dziale sie dzieje , ten dzial odchodzi w zapomnienie.

@down
A dlamoderatora usuniecie glupiego tematu to jest minuta nie cala a to lenie i tego nie robia... szczyt wszyskiego,
Fakt. Aż dziw bierze, że jeszcze te "Gdzie expic?,Gdzie expić 33RP?!44ed z 45 m lvl gdzie expic??,Jakie eq dla sorca 22lvl?" etc. nie zostały jeszcze usunięte :| SYF!
Moje zdanie, moja odpowiedź. ;D
23:30 GM Bot Smasher [2]: say exiva dance
GL on Harmonia xD
Imm0rtal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2008, 16:04   #7
Drupiofpolska
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 01 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Nice temacik, dobry pomysł popieram..
stary 02-02-2008, 16:20   #8
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Jakby dali mi szanse typu : Znajdz 5 podobnych tematow to usuniemy ten albo stwórz jeden ogolny a my usuniemy wszystkie ktore zaliczaja sie do tego 1
stary 02-02-2008, 17:11   #9
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Na początku pomyślałem sobie "prawdę mówi, te tematy denerwują" ale po tym
Cytuj:
poście mogę Cię tylko z ziemią zmieszać. Według Ciebie ten, który posiada w Tibii poziom 70 lub wyższy ma prawo odpowiadać w Twoim temacie?
Z jakiej racji? Poza tym co lvl ma wspólnego z nudnymi tematami w dziale "Profesje"? Zastanów się nad tym, co napisałeś...

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 02-02-2008 o 17:14.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2008, 17:43   #10
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aroonia Pokaż post
Na początku pomyślałem sobie "prawdę mówi, te tematy denerwują" ale po tym

poście mogę Cię tylko z ziemią zmieszać. Według Ciebie ten, który posiada w Tibii poziom 70 lub wyższy ma prawo odpowiadać w Twoim temacie?
Z jakiej racji? Poza tym co lvl ma wspólnego z nudnymi tematami w dziale "Profesje"? Zastanów się nad tym, co napisałeś...
A wiesz dlaczego napisalem 16 + lat? Bo jak widze takiego kolesia 25 pallek mowi ze temat durny bo mysli ze ma 12 lat i bedzie fajny jak po kims pojdzie to mi sie odechciewa cokolwiek pisac na tym forum . Piszcie rzeczy poparte jakims argumentem bo ja mam dobre intencje a najlatwiej po kims pojechac nie?

@down
Krytykowac to 2 letnie dziecko juz potrafi ( i zrobic 25 pallka na facc pewnie tez )a ty jestes niczym i nikim na tym forum i znam ludzi po 40 lat co graja w ta gre i co z tego? Chociaz nie beda jechac po wszystkim .
A nie patrze na lvl bo w ta gre nie gram dobre pare miechow tylko wiem ze taka osoba wie co mowi.

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 02-02-2008 o 20:52.
stary 02-02-2008, 18:58   #11
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Domyślny

@up
mam 14 no i co z tego

jak umiesz kogos ocenic po lvlu to pogratulowac

gry sa for fun a nie zeby taki co ma 40 lat sie uzaleznil
Czy to prawda?
Cytuj:
stary 02-02-2008, 21:06   #12
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Krytykowac to 2 letnie dziecko juz potrafi ( i zrobic 25 pallka na facc pewnie tez )
Powiedz mi tylko do ciężkiej cholery, co Ty masz do tych 25 faccowych palków? Ja też kiedyś byłem 25 lvlowym faccem, ale co to ma wspólnego z tematem? Pomijając, nie raz osoba mająca 14 lub nawet 13 lat intelektualnie przewyższa pustego, 17 letniego nieroba, który kozaczy swoim 70 lvlowym, paccowym, z wykupioną promocją Royal Paladinem.

Wracając do tematu, zgadzam się z Tobą. W momencie, w którym piszę tego posta w dziale "Profesje" znajduje się 5-7(?) tematów o tym samym problemie lecz innej treści i Twój topic. Oczywiście, Modkowie mogli by tu posprzątać ale zastanów się, ile można? Zobacz ile dziennie powstaje durnych tematów, często tworzonych przez użytkowników o IQ = 10. To jak walka z wiatrakami. Głupie tematy same odejdą w niepamięć spadając na coraz to dalszą stronę, ale co z tego..? Będą spadały by udostępnić miejsce nowym, jeszcze bardziej durniejszym...

Btw. Moim ulubionym działem i tak na zawsze pozostanie "Inne" <3 To właśnie podczas czytania tematów w nim się znajdujących najczęściej spadałem z krzesła.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 02-02-2008 o 21:11.
stary 02-02-2008, 21:15   #13
Arcan
Użytkownik Forum

Arcan's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2007

Domyślny

Prawda jest taka, że tibia staje się z dnia na dzień łatwiejsza. Teraz 12 latek może bez problemu wbić wysoki lvl. Niestety czym więcej takich 12 latków uczących się grać tym więcej durnych tematów powstaje. To nie zależy od moderatorów forum.tibia.pl tylko od Cipsoftu.
Arcan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-02-2008, 21:33   #14
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcan Pokaż post
Prawda jest taka, że tibia staje się z dnia na dzień łatwiejsza. Teraz 12 latek może bez problemu wbić wysoki lvl. Niestety czym więcej takich 12 latków uczących się grać tym więcej durnych tematów powstaje. To nie zależy od moderatorów forum.tibia.pl tylko od Cipsoftu.
Nacisnac Usun/zamknij temat to tak naprawde trudno zrobic? I dac bana za taki kolejny temat ,jak ja widze temat gdzie expic to mi sie zyc odechciewa
stary 02-02-2008, 22:24   #15
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Domyślny

@down
omg
co ty sie tak do mojego 25 lvla przyczepiles
co to za roznica czy 25 czy 70 i co z tego ze facc

jak ty na paccu siedziales do kilka godz dziennie to nie dziwne ze 70 lvl masz
i kozaczysz < i to wlasnie jest noobowanie

i co ci do tego ze siedze juz tydzien na tym lvlu widze ze lubisz mi na chara patrzec i szukac nieuzasadnionych argumentow
wiesz niektorzy nie graja z nalogu codziennie w ta gre ja osobiscie wole posiedziec na forach lub gg niz expic na cycach bez przerwy

wiesz co to zabawa???
bo dla mnie expienie w tibi nie jest zabawa (chyba ze z kolegami ale wbicie lvla dlugo schodzi)
Czy to prawda?
Cytuj:

Ostatnio edytowany przez Helodin - 03-02-2008 o 21:43.
stary 03-02-2008, 18:21   #16
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aroonia Pokaż post
Powiedz mi tylko do ciężkiej cholery, co Ty masz do tych 25 faccowych palków? Ja też kiedyś byłem 25 lvlowym faccem, ale co to ma wspólnego z tematem? Pomijając, nie raz osoba mająca 14 lub nawet 13 lat intelektualnie przewyższa pustego, 17 letniego nieroba, który kozaczy swoim 70 lvlowym, paccowym, z wykupioną promocją Royal Paladinem.
Sluchaj mnie 25 pall facc to zazwyczaj niesamowity noob/newbie bo w obecnych czasach zrobienie z 25 na 26 nawet bez pacc to kwestia 40 minut , wiec nie wyobrazam sobie zatrzymac sie na tym lvlu ( ten H~ ma juz ten 25 lvl tydzien). A czym wyzszy lvl ma osoba to ma wieksze pojecie o tibi wiec wie co mowi ( zazwyczaj).
@down
No to nie wiem na kogo ty trafiasz .

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 03-02-2008 o 18:55.
stary 03-02-2008, 18:53   #17
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
A czym wyzszy lvl ma osoba to ma wieksze pojecie o tibi wiec wie co mowi ( zazwyczaj)
Pwnd. Get a life, kid. Ja mam zatem wyjątkowego pecha, bo z reguły im wyższy lvl ma mój rozmówca, tym jest większym noobem i kretynem.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2008, 19:22   #18
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Helodin Pokaż post
W pelni popieram
Swoim postem nie miałem zamiaru bronić Twojej godności.

Sal~ , by osiągnąć w Tibii wysoki lvl wystarczy dobry bot i kasa, za którą kupuje się pacce jak lizaki w cukierniczym. Poza tym, ciągle nie widzę związku między durnymi tematami powstającymi w dziale "Profesje" a lvlem w Tibii... :|

@Powyżej przedstawiona sytuacja mnie nie dotyczy, żeby ktoś się przypadkiem nie pomylił.
stary 07-02-2008, 20:34   #19
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Odswiezam MODY RUSZCIE DUPSKA!
stary 07-02-2008, 22:21   #20
mezowski86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Dobry wieczor.

@down
Zgadzam sie z toba, ze niektore tematy powinny zostac usuniete, bo ludzie zadaja ciagle te same pytania i to juz sie robi nudne powoli. Twoj blad, ze obrazasz moderatorow.
mezowski86 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania