![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Jak wpisuje swój kod do tibia pisze najpierw ze zly number and password, a potem drugi raz wpisuje i mi sie pojawia ze konto bedzie zablokowane przez 5 min. No wiec czekam, 5 min, 10,15min,20min az w koncu sie wkurzam. Co mam zrobic zeby mi dzialalo?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jest jeden sposob :
1.Wez Lopate 2.Wykop Dol 3.Nalej Wody 4.Wejdz do Dolu 5.Powiedz zeby ktos cie zakopal 6.I po klopocie =) A tak na serio to wez nie spamuj , albo sobie jaja robisz , a jak nie to i tak juz chara nie odzyskasz wiec sie uspokuj.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja wiem ze mnie shakowali xD Tylko pisze bo mi sie nudzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy Ktos Jest Na Tyle Madry Zeby Stworzyc Temat Gdzie Bedziemy Pisac O Najlepszych Miejscach Do Expienia Albo O Addonach Lub O Questach?!
Ostatnio edytowany przez natala2008 - 24-02-2008 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() słuchaj straciłaś -20 lvl weź nie trać czasu na żalenie sie na forum tylko zabierz sie do ponownego expienia ja na twoim miejscu juz bym wbij 15 lvl od wczoraj..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() wiesz co, jak Ci sie nudzi to jest strona forum.tibia.org.pl i tam tez sa fajni ludzie no i oni pomagaja !
pozdro szejset !600
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jebnac sie w lep i przeczytac co pisze.
![]() |
![]() |
#9 |