|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak pewnie wielu z was zauwazylo, praktycznie codziennie pojawia sie jakis temat (jak nie kilka) odnosnie zarabiania przez internet, przez jakies ***y i inne serwisy tego typu.
Proponuje dodac punkt w regulaminie forum, w ktorym jak byk bedzie napisany zakaz pisania tematow o takich stronach. Irytuja one tylko uzytkownikow i zapewne moderatorow, ktorzy musza ciagle kasowac to samo :> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak będą pisać takie tematy podobnie, jak to było z keyloggerami. Pomogło zagrożenie banem za wrzucenie plików rar, exe i zip? Nie.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ale najlepiej zablokować możliwość tworzenia kont, a wprowadzić system zaproszeń - dana osoba może stworzyć tu konto tylko poprzez zaproszenie od innego użytkownika (np. który na forum jest 1 rok i ma ileśtam postów).
![]() |
![]() |
#4 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Chodzi mi tylko o to, ze w regulaminie, nie ma nic napisanego na temat takich serwisow, oprocz:
Zakaz: # Reklamy jakichkolwiek produktów - jeśli chcesz coś zareklamować, zgłoś się do MatKusa. A jak ktos juz wczesniej wspomnial, jezeli chodzi o zakaz reklamowania (takze stron internetowych) to polowa dzialu RPG powinna pojsc do kosza. Trzeba zmienic regulamin, zeby osoby zakladajace tematy o ***ach, nie mowily, ze nic o tym nie ma napisanego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
a co jak jakis 200+MS powie ze "zarabianie na demach sie nie oplaca" i co wyskoczy "********* na demach sie nie oplaca" a co do tego zapraszania glupi pomysl jakis koles nie ma tu kumpli na poczatku (tak jak ja) wiec kto go zaprosi?? ale moze zrobic tak jak jest na torgu ze linki ogolnie mozna wstawiac jesli sie jest np. 3 miesiace na forum albo 2 i jezeli ktos se napisze np. "h tttp://w ww.xxx.xx.xx" to to tez jest brane jako link @down tak znalesc kumpla z pod ziemi ci wyskoczy xD iles tam postow iles tam czasu-jezeli bylo walkowane xxx razy to sorry nie widzialem jestem niecaly rok wiec wiele niewidzialem a co do skryptu-sory nie znam sie na php a pfff.. nie znam zadnego jezyka (java,c++,html etc.) Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 11-02-2008 o 11:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może moderatorzy wzieliby się za np. OTS - reklamowany w dziale RPG...
Ostatnio widzę że mało robią, co jest tego powodem? @down(nie wypada ;s): Ok. sorry xd
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 12-02-2008 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Robimy to co trafia do raportów. Już nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem raport z tego działu...