--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wydaje mi się, żeby cokolwiek konkretnego było powiedziane, więc pytam: czy ktoś wie, gdzie jest respawn tego stworka? Jak mocno sieka, jak szybko się porusza, czy ciężko jest zabić, jaka najlepsza taktyka - wszystko, co wiecie na ten temat.
TIA
|
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wiem tyle że mój kumpel ze skllami koło 60 na niego poszedl o dostawał bencki po 300+ i zasuwal szybciej od zerka ten orc. Ledwo mu kumpel uciekł.Miał na sobie FS, Drag shield, i albo p-set albo k-set. Co do respa to się spytam i dam odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() Ja powiem to co slyszalem bo sam sie trzymam zdala od orclandu (rycerz).
1. Jak juz powiedzialem spawn w orland i jak ktos sie skarzyl podobno miedzyinnymi w bezpiecznych do tej pory podziemiach. 2. Kolega co z nim walczyl porownywal sila do smoka (co kolwiek to oznacza) 3. Potrafi stac sie niewidzialny
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Dodam jeszcze ze wedlug nie do konca zrobionej strony matkusa loot z niego to:
0-14GP Scimitar, throwing star, orcish axe, brass legs, meat, fish, plate armor, plate legs, stealth ring, crusader helmet (rzadko), dragon hammer (rzadko) Z tego co slyszalem to uderza jak berserker a jest wytrzymalszy od leadera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() z tego co ja wiem to rzuca gwiazdkami po 100+ i bije z bliska po 200+ i jest nieiwidzialny..
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Jest w podziemiach Orc Landu. Najczesciej respy po 2-3. Potrafi sie stac na chwile niewidzialny. Jest o wiele szybszy od zerka i rzuca throwning starami. Mi z throwning stara walnal za 78 (jestem palem wiec bylem bez tarczy) Z bliska wali ok. 200+
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2003
![]() |
![]() No to dla palka ten potwór się nie nadaje
![]() Znalazł już w nim ktoś "dragon hammera" Ta sprawa zdaję mi się absurdalna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Moze to pomylka moze nie ze w orc warlord jest dragon hammer. Chociaz pisze ze rzadko wiec pewnie wypada raz na 50 warlordow a watpie czy ktos juz tyle pokonol.
O nowych potworkach jeszcze nie wiadomo zbyt duzo. 3 dni temu kupowalem k-legsy i jak sie zapytalem goscia skad je ma to napisal ze polowal na dwarf geomancera i mu wypadly ?( a w opisie geomancera tez nie widzialem nigdzie zeby ktos o tym napisal. Wiec dokladny spis co wypada z nowych potworkow bedzie pewnie za 3-4 miesiace dopiero. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Cytuj:
Powiem to co slsyzalem...wali t starami...staje sie niewidzalny...wali mocniej od zerka...ma obrone lepsza od lidera...widzi niewidzialnych (podobno ;/)...co tam jeszcze...zmienia cel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Tak tylko wtrace do tematu:
Cytuj:
![]() Gosc to Royal Palladin ![]() Tak tylko biorac pod uwage, to Palladyn z promocja na 111 lvl'u to niezla "maszyna do zabijania" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja z kolesiami mieliśmy po 30,40,50lv byliśmy we 6 razem zobaczyliśmy te coś i nagle każdy miał deatha to było ja trans ledwo co dwuch uciekło z życiem a tu death wrzyscy zgineli więc ostrzegam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Widze że ten warlord to prawdziwy rzeznik bo kolega mówił jak jego kumpli zdioł bez problemu,skoro staje sie niewidzialny to już kompletna rzeznia.Pytanie co do respa to on jest z jakimiś zerkami/liderami w podziemiach czy sam?
I wkońcu nadszedł czas kiedy orki stały się bardzo niebezpieczne.Podsumowując Bije z bliska za ok 200+ rzuca surikenami po 100+ zna czar Utana Vid i mac cholernie dobrą obrone.Wychodzi że jest potężny i coś jest jagby ala Ninja.Nareście jakieś poężne monstry chyba zaczne grać w Tibie żeby zmierzyć się z nim oraz z Banshie zobaczymy czy jej okrzyk pomoże bo słyszałem że ma jakiś atak związany z okrzykiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Co do pytania czy Warlordy w podziemiach sa same. Żeby do nich dojsc musisz isc korytarzem w ktorym jest od groma zerkow i liderow. Kiedy je pokonasz kawalek dalej wyskakuja ci 2-3 warlordy.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2-3 Warlordy? Jezu musi być jazda że hej gram w Tibie chce to zobaczyć full respa chce je jechać(a raczej one mnie).Jeszcze siłe banshie chce zobaczyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() hmmm... som spox
silne itd.. ciekawe jak by jeden przezz przypadek znalazl siew venore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jagby wpadł do miasta to by niezle namieszał troche by sobie "porządził" zanim ktoś by go zabił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() 15:20 You lose 51 hitpoints due to an attack by an orc warlord.
15:20 You lose 70 hitpoints due to an attack by a dragon. 15:20 You lose 50 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:20 You lose 80 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:20 You lose 89 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:20 You lose 87 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:20 You lose 15 hitpoints due to an attack by a dragon. 15:21 You lose 72 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 83 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 87 hitpoints due to an attack by a dragon. 15:21 You lose 41 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 26 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 65 hitpoints due to an attack by a dragon. 15:21 You lose 56 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 78 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 79 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 64 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 129 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 102 hitpoints due to an attack by a dragon. 15:21 You lose 113 hitpoints due to an attack by an orc warlord. 15:21 You lose 63 hitpoints due to an attack by a dragon. To było jak blokowałem 3 warlordy i jednego draga
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakie masz skile i eq bo widze że ten warlord aż tak mocno nie bił czyli jak to mawiają "nie taki fire devil straszny" a jak 3 warl i drag tak biły to możliwe że banshie taka straszna też nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() @upup A przeżyłeś?
![]() @up ehhh Ubiegłeś mnie ![]()