|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam was gracze Tibii! Wiec po pierwsze nie jestem nowy w Tibii. Kiedys gralem i mialem 32 Eilte Knight i kilka innych charakterow low level. Przestalem grac w Tibie dosc dawno temu po tym jak mnie zhakowali (moja wina to byla bo bylem troche noobkiem i wszedlem na key-loggerska strone xD). W kazdym razie juz tamtymi charakterami nie gram. Stworzylem calkiem nowa postac na serverze Nerana. Level 12 (i 8 magic level) w tym momencie, gram na FACCu ale chyba kupie PACCa niedlugo. Moj brat takze gra razem ze mna (mamy 2 kompy w domu wiec razem expimy). Tez jest druidem level 12. Moje eq to: Plate Armor, Plate Legs, Steel Helmet, Dwarven Shield, Snakebite Rod, Leather Boots. Mam okolo 1000gp w banku. A teraz pytania: Gdzie sie najlepiej expi od leveli 12 - 20, 20 - 30 i wyzej na FACCu oraz na PACCu (bo chyba kupie).
Serdecznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam, Nafix Ostatnio edytowany przez Nafix - 01-02-2008 o 18:20. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Anakin Warlord
Profesja: Knight
Świat: Menera
|
![]() Ja sobie expie na fibuli na carrionach i rotach, tylko czasem jest tam duży tłok
![]()
![]() |
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Dla 12 lvla, praktycznie każde expowisko jest wydajne.
Na Faccu: -Fibula (Rotwormy) -Femmor Hills (Gobliny) -Kopalnie (Dwarfy oraz Dwarfy Soldiery [te drugie w mniejszych ilościach] -Mount Sterrum (Cyclopy, te najsłabsze) Na Paccu -Edron (Gobliny) -Darashia (Rotwormy) -Ankrahmun (Larvy, sporadycznie jakiś scarab) -Liberty Bay (Roty) Jak widzisz, expowisk nie brak, więc niepotrzebnie zakładasz nowy temat... poszukaj na forum poradników, lub istniejących już tematów podobnych do Twojego. Każdy twierdzi, że jego przypadek jest wyjątkowy i specjalnie musiał załozyć nowy topic, tymaczasem wystarczy poszukać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() tak jak powyzej rotwormy pozniej jak 13 lvl i nowa rozdzka to moga byc dwarfy soldiery (eq ci wystarczy) jesli z kolega to pojedyncze guardy i miej zawsze kilka mana potionow w bp
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Jeśli już wbijesz 13 lvl co wiąże się z moonlight rodem to możesz się wybrać na Ghost-Land(czy jak to tam się pisze).Jest to expowisko dość dobre oraz kaso-dajne.Wiadomo bijesz Ghoule i uciekasz.Teraz pokaż kto tu rządzi.
GO GO GO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() hmm a gdzie można expic 38 drutem na faccu i paccu
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @UP
Miasto minosów - Mintwalin(nie wiem jak to sie pisze. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Little Lisa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Arche
Świat: Trimera
![]() |
![]() na FACC najlepsze dwarfy i to na kazdym poziomie na niskim zwykle pozniej soldiery a na koncu guardy - quardy radze expic 45+ lvl i miec potiony bo czasami niezle ciupaja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |