|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Moje itemy
![]() Czapka Pilotka (arm.4) dają ci na początek swojej przygody na rooku ![]() Metal Sword (Atk.25 Def 19) Wypada z Swamp trolli i z Fire elemntali LOL ![]() Pizza daje 50 HP i many wypada tylko z hunterów i z Dragonów ![]() ![]() Fire eyes Shield (Atk.10 Def.45) Najlepsza tarcza wypada tylk oz demonów i z Fire devili ![]() (CHCIAŁEM PZRYPOMNIĘĆ ŻE TO ŚA MOJE pierwsze GRAFIKI z cieniowaniem ^^) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() 4/10... średnie, bardzo średnie... zeby nie powiedziec - slabe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Tlumaczyc mu ze sie nie nadaje do grafik. Prosze opusc "grafiki" i "fake".
W skali od 1/6 daje Ci 1+ ale to tylko za checi. Nie rysuj wiecej. O ile to sie rysowaniem da nazwac. Ostatnio edytowany przez Afinor - 13-11-2004 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Po prostu zafefane... lepszych nie widziałem, niech linek Cię przyjmię do Artist... wogóle sam zrób swoją grupę... masz talent większy nawet od khana... przecież khan nic nie umie, tylko bazgroli, a ty świetne cieniowanie i super kolory i kształty... i pomysły...
No dobra bez żartów, co to za sh1t, o jeny jakie gó.wno Czapka - wygląda jak "klocek" (bobek) wyjęty wprost z kibla... Miecz (jeśli można tak to nazwać)- kontury większe od ostrza i te kolory... na wymioty zbiera pizza- przypomina... hmm (to westchnienie ,nie runa ![]() eyes shield- (bez komentarza) Masz talent do rysowania badziewi, sh1tów, gó.wien i wogóle twoje prace są żałosne... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Mela***, ty nigdy nie zrezygnujesz, ehh? -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Upup: Nie runa, tylko run.
Pomijając wykonanie. Czapka pilota - pomysł ciekawy, lecz Arm:4 to jest najlepszy helmet na rooku. Pizza za to wygląda jak coś... coś porośnięte trawą ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 13-11-2004 o 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mahadevo, znudzi ci się kiedyś zaśmiecanie tego forum takimi guanami?
Hełm - przypomina mi rozwalony papierowy samolocik. Miecz - sorry, ale wygląda jak sreberko. Pewnie świstak się nudził? Pizza - kanciasta jak diabli, a ten ser wygląda jak siano... Tarcza - bez komentarza... Spal te prace, popioły wrzuć do szuflady i zapomnij.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Kupa kur.wa, ten miecz wyglądaj jak miecz, ale przejechany walcem, hełm i pizza w miare, ale proszę przestań już rysować
![]() <edit> Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Never :d !!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
Co to teraz taka moda na jeżdzenie po ludziach ![]() Kiedyś było łagodniej... myśle że to przez Bk @ topic Stary poćwicz cieniowanie. http://pix.art.pl kliknij Artykuły>Tutoriale i spróbuj wykonać na początek "sześcienny kamień" potem powinno Ci iść lepiej
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Pizza jest po prostu wyczesana!
![]() Reszta - słabo. @Tiligus Przewrotna z ciebie bestia, dawać dla zachęty i odradzać. Nie torturuj tak początkującego artysty. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dzięx Tilligus oto kostka sześcienna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Zdecydowanie To nie jest sześcian Możesz robić jak duże prace chcesz nie ograniczaj się tylko wymiarów Tibi. Zrób większy kamień DOBRZE przejrzyj poradnik zaedytuj post i pokaż większe. Tylko w kształcie sześcianu.
Ta czarna linia otaczająca kamień powinna być Cieńsza Tak wyglądał mój pierwszy kamień(a zarazem pierwszy pix art) z tutka: ![]() Moje prace poszukaj Sobie na forum jeżeli masz jakieś wątpliwości ![]() @ szopen Cytowałem posta znajdującego się troszke wyżej od mojego Aha radze Ci zaczynać patrząc się na inny obrazek a nie z pamięci.... Np narysuj gostka z Twojego avataru. razem z cieniowaniem. Ciemny fiolet,jaśniejszy,najjaśniejszy..... Z jednego koloru wyciągniesz dużo odcieni, przez co Twoj obrazek staje się ładniejszy, bo nie monokolorystyczny
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 13-11-2004 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ up jak to ocenisz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Jak to ocenie? MEGAKUR.WA ROTFL! Takie cos sie robi w ciagu 5 minut, a nie 2 h o_0
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Czas pracy 2h. Hahahha do***ales
![]() Takie cos mozna zrobic w ~5min. Pozatym widac ze ukladales to z kawalkow (niedokladne sklejenia). Nie estetycznie i malo kolorow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() chłopaki ta pizza... coś mi przypomina... wiem! takie cuś widziałem rano w klopie tuz po zejściuz niego. Chłopie daj se spokój ja se dałem z gfravikami i daje odpowiedzi na inne tematy tylko nieraz zaglądam na forum graviki
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Ja pierdo** rozumiem krytykowac kogos, ale wywalac?! Przeciez moze sie czegos nauczy i bedzie w przyszlosci rysowal zarabiste pix arty! Wyluzujcie troche...
Pix arty srednie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Jest uparty, ale z prędkością nauki będzie robił dobre pixarty za... rok z hakiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() dodam ci słowa otuchy ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Terning czyni miszca
![]()