|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() wiem że są poradniki przeczytąłem ich pare ale jakoś nie wychodzi mi wklejenie zdjęć mógł by mi kto to wytłumaczyć krok po kroku?
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() Print Screen > Paint > Wkleic > Zapisac > I Photobucke.com trudne?
[IMG] link fotki [/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() sciagasz UO screenshot-->escape-->przerabiasz na jpg---> hostujesz na imageshack(lub inny)--> link dajesz na forum
@down A ja polecam imageshack i co teraz zrobisz ^.-
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 25-02-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 62
Skille: 83/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dokładniej Tibia.pl->Download-> UOSU Program Do Robienia Zdjęć->Ustawiasz hotkeya robisz zdjęcie->polecam foteka.pl->robisz temat i kopiujesz full link do forum