![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak popelnilem blad w napisamiu tematu to wszystkich za to przepraszam, ale nie chodzi mi o bledy tylko o te buty szybkosci. Chcialbym sie czegos o nich dowiedziec na stronce niewiele o nich pisze, gram na Xanterze i niewiem czy mi sie oplaca je kupic, ile te butki chodza, moze moge je se gdzies znalesc.
palladyn 18level |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sam raczej nie znajdziesz, poza tym kupuje sie je kolo 30 lv poniewaz na nizszym roznica jest prawie niewidoczna
Byla masa takich tematow |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Ja w wodzie
|
![]() Ja tam sie nanich słabo znam ale popieram mego pzredmówce poniżej 30lvl nie opyla sie ich kupywac no moze jeszcze na 27-30 już tak ale poniżej nie.Tych butów raczej nei znajdziesz bo jako loot wypadaja z bbardzoi silnych potwórów na Harmoni kosztuja one okolo 120k a na innych to nie wiem ile kosztuja
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() 1) na 18 levelu paladynem (na 98%) niemasz kasy na Boszki, bo sa drogie
2) na 18 levelu paladynem nieopłaca ci sie ich nosić( lepiej kup sobie dobry armor i legi 3) na 18 levelu paladynem jak ci spadną przy dedzie to się zapłaczesz PS: Dają szybkość równą 20 leveli
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() BOHy
-Przyspieszaja o 30 % -Sa dosc drogie -Wypadaja z bk oraz necro.