|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Od dawna bawie sie z tym forum tylko nie wiem dlaczego ostatnio sie zrobilo straszni malo tematow. Albo to mi sie cos stalo albo powykasowano....
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wejdx w panel kontrolny, opcje.
I tam sutaw" oglądaj wsyzstkie posty" W "zmień opcje" miałęm teki sam problem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ooooo Eerion powróciłes widzę.
![]() @topic Może poprostu jest mniej noobów, które zakładają noobowe tematy?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() po tym wyjasnieniu jeszce bardziej sie zakrecilem, czy moze ktos mi powiedziec o co chodzi?
a w ekranie opcji nie ma pokazuj wszystkie...
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Modki poprostu się wzięły do roboty i bardzo dużo tematów kasują.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Widocznie masz włączone pokazywani tematów tylko z ostatnich dni.
Wejdź na "Panel kontrolny użytkownika" a następnie "Zmień opcje". Przewijając w dół zobaczysz napis "Pokazuj tematy z" i ustawiasz jak ci tam pasuje. Takie coś jest tylko trzeba dobrze poszukac ![]() Mam nadzieje że pomogłem
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() to nie w profilu użytkownika, tylko jak przeglądasz jakiś dział z wyświetlonymi tematami to na dole strony masz opcje: tematy z ostatniego tygodnia, miesiąca, roku itp.
|
![]() |
![]() |