|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() prosilbym o link do poradnika dla sorca 8.1 poniewaz nie znalazlem takiego (tylko nie dawac dla druida) prosze o szybka odp.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() No właśnie, ja też jestem nowy ( to znaczy dawno nie grałem ), kiedyś Sorcerem było łatwo... te runy SD itp. A teraz te Runy są dostępnego od wyższego lvl. Noi mi też by sie przydał poradnik, bo dawno nie grałem, i niewiem na jakie monstra chodzić itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @up gdybym był bardziej doświadczony to bym napisał bo wiem co w trawie piszczy. ale z 16lvl to nie wypada... wiem do 40lvl mniej więcej na co chodzić, ale wiecie: "16lvl i myśli że kozak". i mieli by rację. nie jestem zdolny do napisania takiego poradnika, więc wole nie.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 14-02-2008 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() A wystarczyloby uzyc funkcji "szukaj" =). Nie wiem, czy to takie trudne =) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() @up
nie ma jeszcze poradnika dla sorca pod tibia 8.1 sa ale pod 8.0 7.92 itd... ja tez bym prosil mam teraz 29lvl i wiem do tego lvl gdzie expic ale przydaloby sie gdzie expic potem >>> ? <<<
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 33lvl, WoI i guardy oczywista. na razie pisze sobie w wordzie jekieś pierdoły, ale nic mi z tego nie wyjdzie pewnie
![]() ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() i znowu odezwal sie ten ktory szukal, uwiez szukalem i jakos z wypowiedzi wielu uzytkownikow wniskuje, ze nie ma takiego czyli twoja funkcja szukaj nic nie da i ps jesli nie masz zamiaru odpowiadac to nie pisz -.-. Zawsze jak patrze na twoje wypowiedzi to zawsze widze "funkcja szukaj" i nic sensownego, wiec jesli masz zamiar takie cos pisac to nie wypowiadaj sie wogole...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Undeadzik : Mount Sternum
![]() topic@ : Szukaj i znajdziesz pełno poradników pod tibie 8.1.. w zasadzie to aż tak wiele się nie zmieniło jeśli chodzi o expienie jedynie z runkami jest cieńko :/ Ostatnio edytowany przez Hodal - 14-02-2008 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ten mój poradnik w wersji pisemnej jest. jeszcze zdjęcia jakieś zrobie i luz. Ale zastanawiam się tylko, dać go czy nie? chyba lepiej nie, bo dostane ostrą burę od połowy forum. Dać go jutro ze zdjęciami? już widzę te odpowiedzi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() @up
jesli uwazasz ze jest odpowiedni (sprawdzony przez ciebie to daj zawsze sie przyda) @hodal oj duze sie zmienilo teraz exori~ wala z daleka no i wlasnie te runki ;/ i wydaje mi sie ze zmniejszyli udezenia z rozdzek |
![]() |
![]() |