|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() kopalnie obok kazordoon
zazwyczaj na poziomach -3 i nizej jak nie znasz terenu to nie idz duzo guardow i szybki resp mozesz zapedzic sie do slepego zaulka i zginac
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
![]() |
![]() aha dzięki a podobno w kazo przy skarbcu są 3 guardy i duzo miejsca do uciekania jaki jest tam szybki resp?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
![]() Jak sie domyślam to masz Palka. Wiec jak chcesz isc na quardy to musisz miec nie lv dobry ale za to skile (lv sie terrz czasem przydaje) wiec jak masz male skile idz tam obok skarbca a jak juz ci one podrosnom to pod kazo ze 3-4 pietra ale tam to juz trzeba znac teren by sie gdzies nie wpakowac. A resp zalezy od ludzi na serverze.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na male respy guardow to 27 level i 63 dista wystarczy, ale na te wieksze to juz 73 dista i 30 level (bo guardy respia sie na plecach i kiszka). Teren trzeba samemu obeznac i zaznajomic sie z respami. Stanowczo bierz se sobą uhy i hmm.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ja mam palka lvl 15 skille 57/41 8 mlvl i moge tam do kopali isc z boltami ewentualnie wspomoc sie HMM a jak by co to exura vita albo UH tylko czy moglby mi ktos zamiescic mapke z najlepszym miejscem do expowania na guardach najlepiej zeby ich bylo w jednym miejscu co najwyzej 2 z góry dzięki
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() A nie lepiej pojsc po prostu do Thais na cyce, albo na pojedynczy resp mino guardow? tak latwiej. A jak cchesz isc na dwarf gurady to lepiej jeszcze troche potren...
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() A najlepiej to isc do hellgate. Exp podobny jak do d-guardow (troche slabszy).
DSy straasznie wolne wiec na 11lvlu juz je spokojnie przeganiasz. Na twoim miejscu zaopatrzylbym sie w wiekszy Distance Fighting zeby szlo mniej strzal. W HG na upartego nawet do 33~lvla mozesz expic. To tyle 3maj sie. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() www.sport.boo.pl/moje/Guardy_Vijeg_Pacera.rec kiedyś nagrałem =) 1sza kopalnia
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dzięki wam wszystkim
@UP Afinor masz racje zostane przy HG @UP Bajapa dzieki za filmik |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mnie na 17 lvl przy bardzo slabych lagach czasem dochodza wiec tobie na 15 to radze bardzo uwazac bo mozesz nie zdazyc. DS jest zdecydowanie wolniejszy
|
![]() |