|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thadel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Skill - umiejętność :
tutaj masz więcej : http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=skilowanie @down u sorca i druida sie nie skiluje melee,m tylko magic ... Ostatnio edytowany przez Thadel - 17-02-2008 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
|
![]() tak tu juz bylem mam profesje sorka a o sorku tu nic nie ma
powiedzcie tutaj jak to robic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Rozwijanie tej profesji nie jest łatwe. Potrzeba wiele cierpliwości i chęci.
A więc zaczynamy: Skill-umiejetność posługiwania się czymś Dla ciebie najważniejszy jest magic lvl 8-13lvl tutaj bijemy amazonki, dwarfy i dwarf soldiery, orki, mino i wszystko co słabe nas za bardzo nie bije 13-19lvl tutaj także bijemy potworki tylko że lepsze ![]() 19-26lvl Tutaj zaczyna się "życie" sorka Od 24 możemy robić lepsze runy(stalagmite 24) (hmm 25) i to właśnie robiąc bp tych run wbijamy magic lvl. Tak do 45 lvl dobrze jest mieć taki mlvl jaki jest twój aktualny lvl(na 36 lvl mamy 36+ m lvl) Od 45 lvl robimy sd które sprzedajemy z zyskiem ![]() Dalej już będziesz wiedział co robić
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja np jestem knightem na św CELESTA i znalazłem sobie takie miejsce za domkiem do podziemi ale potrzeba łopaty i liny są tam trolle,cave raty,bugi i minotaury POLECAM
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() polecamy na początek trolle później dwarfy a później slimy ;p
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Postudiuj trochę różne manuale i tutoriale, bo na takie pytania jest sporo gotowych artykułów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |