|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Jest fajny fake! Nie. Fake jest jednak glupi. Miecio zeczywiscie nie jest fajny! Miecio musi isc do domu. Fakei paskowe sa beznadziejne.
Tworzysz super zdania na poziomie 1klasy podzstawowki. Moj brat jest akurat na tym etapie tworzenia zdan... Fake nuuuudny. Jest wiele takich fakeow ze idzie sobie noob i ma swoja super evul historyjke. Nick nowego i fake nie podoba mi sie. Zreszta kolejny paskowiec, to juz sie robi nuuudne. -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Fake mi się nie podoba w ogóle nie lubię nie śmiesznych paskowców nie w ogóle nie lubię paskowców jedyne, co mi się spodobało to te teksty, przez które zapragnął zostać rookstayerem.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() dis ys lajf óf mjecio de wery wery stink fejk JU HÓNDET ON MAJN!1!!!!!!1!111111111111!oneoneoneone
tabela patrz podpis | \/ Ocena 1 ps:za rata dostaje sie 5 exp
Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 27-01-2008 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mówisz, że jest "duuuzo" takich fake'ów że noob sobie idzie i ma historyjke... A ja ci powiem, że wiecej jest pro-evul-hiper fake'ów z super-hero i zuymi demonami, itp., itp... A ja chcialem zrobić cos krótkiego i śmiesznego... Poza tym jestem tu nowy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() no i co z tego a fejka nie kontynuuj bo sie pozygam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Tja wdze ze jestes nowy i od tego jest temat nasze pierwsze fakei.
Poza tym nie udalo ci sie z tym "chcialem zrobic cos smiesznego"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Takie sobie....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@fake: tak jak wyżej.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ten fake jest gożej niż fatalny...
Do tego obraźliwy, myślisz że nabijanie się z kogo kolwiek (nawet wymyślonej postaci) jest śmieszne? Otóż rozczaruje cię, to nie tylko jest nie śmieszne, ale wręcz żałosne, tak jak żałośni są ludzie którzy nabijają się z innych by dowartościować siebie, lub popisać się przed kolegami...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce cię zmartwić, ale akurat tobą to mało kto się tutaj przejmuje.
@fake: za dużo tekstu.
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No i co z tego jestem i nie pojde bede walczyl o uznanie itd. lol ale ja dziwny
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bedziesz walczyl o uznanie a inni cie wysmieja i juz na zawsze bedziesz nubem itd. lol ale ja dziwny
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Dziwny to mało powiedziane. lol
HUSHEHEHE Dla tych nie myślących: prowokacja mająca na celu podkreślenie "hierarchii" na forum. Oczywiście tej, której powinno nie być i możliwe, że kilka osób (khę?) tworzą ją podświadomie, bez własnej wiedzy. Topic@ Zmień format wstawiania, a będzie ok. Nie przejmuj się noobami (tak, Wojcio, to o tobie) i dostosuj się do obecnego stanu forum. Teraz takich paskowców jak myślałeś (super hero, "iwul" demony) nie ma. Jest idiota wciągnięty, często niedobrowolnie lub przez autora w jakąś durną historię, lub bezfabułowe (precel (chociaż tylko w opisie nie ma fabuły, a jednak ma), nieme cośtam). Przynajmniej te robione ostatnio (co nie znaczy że nie dawno). Zobaczymy jak się potoczy dalej. 2xDown@ Nie no, nie jest tak źle na tym forum, niektórzy krytykują tak jak mówiłeś, ale nie tyko nowych. Zdarza się że ktoś daje złą ocenę, bo "mandarynki są importowane [chyba] z Islandii", itt. (i takie tam). Takie "komentarze" ignoruj, lub jak ten pod moim, możesz reportować, bo naruszają regulamin działu (2.d - ten o krytyce).
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 28-01-2008 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |
![]() Jednym Slowem ......BEZNADZIEJA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Po namyśle zdecydowałem, ze tylko prolog bedzie paskowy, reszta normal. Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słabiutko. Skończ prace nad tym fake'iem, radzę Ci. Nic nowego nie przyniesie. Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle. Wymyśl coś innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Czy ja wiem, czy z tego cokolwiek wyjdzie? Ramka do kitu, pomysł powtarzany miliony razy. Czy nikt nie mógłby raz zrobić fake`u o pr0? Czy noobostwo to taki wdzięczny temat?
Nie widzę przyszłości Miecia. Jest ciemność ;_; Nie oceniam. Bo bez sensu oceniać szit. Do cholery, róbcie coś lepszego. @wojcio lol. ale ty dziwny.
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |