|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skan Juana
Profesja: Paladin
Świat: Carlin-Danubia
Poziom: 12
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Witam mam problem jak zrobic runy? bede wiedzial na przyszlosc
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() 1. musisz mieć określony lvl i kupić czar aby móc zrobić danego runka
2. musisz isć do sklepu magicznego i kupić blank rune 3. wkładasz blanka w łapkę (przecież nie w...) i wypowiadasz czar na danego runka Na początku może trudne się wydaje, ale to proste jak konstrukcja cepa... Jak masz pytanie to wal na priv ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uff...bałem się że to temat o runach(czyli takich znaczkach co dają hiper moce xd)...<Bo taki pasowałby do OWiONu ;s>
Ale dobrze, że taki nie jest, bo bym musiał (chciał xd) czytać pełno postów o tym że to nie prawda itp. xd @down: Ale i tak 80% forum sądzi że to ta druga prawda (czyt. gówno prawda)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 19-02-2008 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ale przecież to prawda xD btw zna sie ktos tutaj na runach bo ja niestety tylko na runach Wysokich Elfów z Warhammera(co jest rzeczą dosyc ciekawą bo nie udokumetowano jeszcze przypadku zeby czlowiek to opanowal i potrwafil sie w tym porozumiec a najwyzej przeczytac).
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |