|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rayan Telim
Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 8+
Skille: 60/60 +
Poziom mag.: 4+
|
![]() hmm... Jeśli itemek nie wypada z żadnego potwora to będzie cięzko... Chyba, że ktos sprzeda na trade... W co wątpię =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Według mnie wszystko stracone
![]() Pzdr 4 all
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() napisz do tych ktorzy cie zabili i powiedz ze chcesz to odkupic
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Albo po prostu zrób nowego chara i weź tą butelkę z questa
![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czy to ta misja ze slime'ami w Carlin? Czy na pewno nie da się nowej butelki kupić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ruphus Son of Fury
Profesja: Druid
Gildia: Wilk samotnik =P
Świat: Honera
Poziom: 38
Skille: 20/24
Poziom mag.: 40
|
![]() Mało prawdopodobne, ze ktokolwiek bedzie to sprzedawał na trade...Ale, jesli masz czas, usiadz na pare godzinke zrób sobie 8lvla, i tą postacia wez buteleczke, wykonaj quest na Senji, na amazonkach, gdy bedzie wyczyszczone..I kasa sama płynie^^
>>człoweczeństwo to wcale nie najlepsza opcja<< ...."Wyciągnąłeś na mnie miecz.. Źle zrobiłeś"..... 10:17 Arek of Honera [23]: ile warta jest ruszczka quagmire rod prosze wazne! Najszybsze zarabianie na PACCA Najszybsze zarabianie na PACCA 2 Instrukcja obsługi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zgorzelec ~> Łagów
Imię: Mantalepa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peace Forever
Świat: Solera
Poziom: 74
![]() |
![]() Postaraj się odzyskać butelkę od złodziei... Na pewno masz kogoś kto Ci pomoże to odzyskać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko ze ich bylo z 8 a ja nie pamietam jak sie nazywali a kilku godzin przy kompie nie bede siedziec zeby buteleczke odzyskac :/ pozatym pewnie kosztowala by pewnie troche
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
![]() |
![]() No przecież pisałem żebyś nowego chara zrobił czy to trudniejsze od zadawania głupich pytań na forum ???
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() z tego questa są tylko 4 durne kryształki, wiec nie ma co zbytnio rozpaczać, w sklepie da sie kupic kazdy za 500gp(razem 2k),
jak masz ten 30 lvl i pacc i chcesz zrobic umagiczniony do broni, to te 500 gp to chyba nie duzo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Dolnyśląsk
Imię: Reg
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 100
Skille: ^^
Poziom mag.: 85
![]() |
![]() zrób sobie inne questy na przkład na Ac 2 Black Perły 1 White Perła. Sprzedasz je za około 750 Gp. Albo Wykonaj mummy quest na 3 Diamonts ile razy tam chodz tyle razy jest powyczyszczane
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() A już dziękuję zarąbałem kilku gości nową różdżką od kumpla dostałem i im wypadło. szkoda ze 2 moim kolegom (panie daj im wieczny odpoczynek
![]() nie udało sie butelki wylać w wodzie bo ich zarąbali jak w schodzili na dol (hahaha) a ja spierdzieliłem bo many i żarcia nie miałem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. 2 chara se nie zrobię bo jeden mi wystarczy nie mam czasu sie w to bawić ![]() DZIĘKI ZA POMOC WSZYSTKIM Ostatnio edytowany przez wojtek19945 - 23-02-2008 o 15:42. Powód: Drobna literowka :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Czarny Bloker Pacery
Świat: Pacera
Poziom: 107
|
![]() huh to co ci zrobili to nic w porownaniu do mojej historii
robilem se postmana i nie mialem otworzonej przegladarki no i otworzylem prezent dla tego typa na fibuli xD ale zrobilem new chara i mam postmana done racze ci zrobic tak samo edit @UP sorry nie czytalem wszystkich postow Ostatnio edytowany przez Czarny_Bloker_Pacery - 24-02-2008 o 17:44. |
![]() |
![]() |