|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Szukamy osób chętnych do Tworzenia stron oraz projektów dla Tibia.pl
Tibia.pl cały czas się rozwija, nie tylko sama strona, ale również poszczególne jej działy, oraz projekty. Potrzebujemy zdolnych i kreatywnych programistów, którzy będą w stanie sprostać naszym wymaganiom. Obecnie jest dużo gotowych projektów, jednak brak ludzi, którzy byliby w stanie je zrealizować. Chodzi tutaj głównie o nowe serwisy, niekoniecznie związane z Tibią. Świetny sposób na pokazanie swoich umiejętności. Są to duże projekty nastawione na sukces, dlatego warto. Wymagania: - dobra znajomość PHP, JavaScript, HTML i XHTML AJAX, baz danych - umiejętność pracy w zespole - mile widziana znajomość języka angielskiego W zamian oferujemy - referencje - zdobywanie doświadczenia - możliwości tworzenia innych projektów związanych z Tibia.pl - wiele innych CV prosimy wklejać na forum, w tym temacie. CV musi zawierać następujące informacje: - realizowane projekty - znajomość ww. języków i stopień ich znajomości - czas jaki możesz poświęić naszym projektom w ciągu tygodnia - inne przydatne informacje Ostatnio edytowany przez bosal - 14-03-2007 o 13:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Witam mam na imię Adrian i jestem po studiach informatycznych.
Znam jezyk angielski perfekt a tak że Niemiecki i Włoski w dobyym stopniu. Bardzo dobrze znam PHP, JavaScript, HTML i XHTML AJAX. Bazy dany to zalezy. Moge byc na kompóterze od 13.00 do 24.00. Czesto bywam na tibi. Informacja dla cip softu: -Miałem kiedyś na grze PKO "pirate king online" mialem też sytuację hakerami i mówie Odcinanie serverów jest dopiero 70% opanowania sytuacji. moja gadu-gadu: -6004507 plz skasujcie jednego posta Ostatnio edytowany przez AdikusPl - 09-05-2007 o 15:35. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Ślepowola
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
|
![]() Witam, nazywam sie Piotrek, mam 14 lat i jestem srednio-zaawansowany w PHP i JavaScript. Teraz ucze sie Ajaxa i HTML. Z bazami sobie jakos radze. Siedze na kompie od poniedzialku do piatku w godzinach 17 do 19, w weekendy 10 - 13, 15 - 18, w ferie itd. zalezy od tego jak mi sie chce. Od czasu do czasu siedze na tibii bo czesto sie ucze. Umiem pracowac w grupie, znam angielski na poziomie poczatkujacy (ale mam slownikow sporo wiec spoko).
Moje gg - 6978441 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Może na coś się przydam.
Mam na imię Grzegorz. Znam się w zaawansowanym stopniu na HTML, średnio w CSS i słabo w PHP. Jak coś to pisać na pw...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Witam.
Mam na imię Kacper i mam 17 lat. programowaniem zajmuję się od około 5 lat, początkowo jedynie html i xhtml. Z biegiem czasu jednak stwierdziłem, że bez php i mysql programować jest bez sensu. Od 3 lat zajmuję się w sumie tylko php i mysql. Stworzyłem grę "browserową" opartą na własnym silniku(http://www.magic-world.pl - wersja beta - oprócz niej jestem w trakcie tworzenia jeszcze jednej gry także przez przeglądarkę), pisaną od podstaw przeze mnie. Język angielski znam perfekt. Czy umiem pracować w zespole? Sądzę, że przy wszystkich projektach, które tworzyłem nauczyłem się pracować z innymi. Czas? Odpowiedni do tego co będzie trzeba zrobić. Mail: [email protected] Gg: 3862934 |
![]() |