|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo, w końcu mam pomysł na fabułe i na fake'a! Narazie tylko prolog. Jak się spodoba to odbędzie się rekrutacja.
Wpierw logo : ![]() Prolog : 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Sorry, że taki krótki ;p Następnym razem będzie około 10. P.S. Mam nadzieję, że ten fake będe kontynuował ^^ CoMmEnTs PlZ!!!!1111111oneoneonejedenjedenjeden
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhm...
-krótkie -Super Hiroł[Chociaż tutaj pewny nie jestem ![]() -Błędy ort. -W 2 obrazku on ma białą kropke przy nodzę ;< 5/10- czekam na next parta. Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 02-02-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() "black magic" i bialy pentagram? i to w 2 znaczeniach bialy.. ;P
potezny demon i jego slugusy wszystko istoty piekielne a trawka wciaz zielona jakby dopeiro woda podlana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Extermis chodzi ci o to ze jest to Tarcza hmmm Dawida (chyba?) czyli symbol inteligencji a nie hmm "odwrócony pentagram" tak?.
Hmmm racja racja trawka zielona i taka sielanka. WTF?! czemu demon to tibijski demon =\ Demon to istota magiczna opętująca ludzi a nie wielgachny czerwony stwór. Jak na ważną księgę słabo chroniona chyba że jest tam magiczna niewidzialna bariera
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
On zdobył tę księge, więc żadnej powłoki ochronnej raczej nie było :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to tak:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() -OTS ME (ks.na 1 obrazku)
-Super Hero 4/10 Buhaha jestem fajnym krytykiem a jakbym sie na tym znał! xD (ironia)
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Znajdź mi OTS ME pod Tibię 8.1 to Ci notkę dam... TO NIE JEST OTS ME! Odbiło ci czy co? O.o A POZATYM TO NIE JEST SUPER HIROŁ!!!!!!1111111111111 AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!1111111111111 BASUASUHSAHUSAUHASHU!!!!!!!!!!!111111111111111 NIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 JA CHYBA ZIIIDIOOOOCIEEEJEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 TO, ŻE W HISTORII TWORZĄCEJ KLIMAT FAKE'A JEST JEDNA OSOBA VS. DEMON TO NIE ZNACZY ŻE TO JEST SUPER HERO!!!!!!!!!1111111111
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 02-02-2008 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do super hero to jakby jeden człowiek zabił demona to jeszcze przeżyję, ale nie demona + jego super team, złożony z 13 w górę potworów, przecież jeden człowiek nie zabiłby tylu innych ludzi, a co dopiero demonopotworów ;d @down: Ok xd @EDIT: Nie podam linku, bo jeszcze mnie oskarżycie czy coś, ale chyba screen starczy...uff...trochę to zajęło bo szukałem tej książki ;d http://img518.imageshack.us/img518/1236/bezznawyok8.png Czekam na Request xD Aha, na screenie kilka charakterystycznych broni z najnowszej Tibii i ta książka :S
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 02-02-2008 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up
Ty Qubik!....notek ci brakuje?..ha!?..no?... możemy sie podzielić ![]() ![]() <fajne to było :3>
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 02-02-2008 o 21:54. Powód: zła emotka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @ Turok okreslenie "odwrocony pentagram" jest kiepskie, bo kazdy moze myslec o innym mi osobiscie na wyraz pentagram staje przed oczyma pentagram z 2 wierzcholkami u gory z wypisanymi przy kazdym wierzchloku symbolami oznaczajacymi wyzszosc zywiolow nad wiara. Biały pentagram - ten z 1 wierzcholkiem u gory symbolizuje szczescie i wiedze (czy tez jak napisales inteligencje), wogole nie pasuje do "Black Magick"
"tarcza dawida" to inne okreslenie "gwiazdy dawida" 6 ramiennej tej zydowskiej takiej gdzie 2 trojkaty nachodza na siebie - i ona symbolizuje z tego co pamietam jednosc(?niejestem pewny?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Balingen Niemcy
Imię: Dran Omex
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Saphira
![]() |
![]() Mi sie podoba tylko ze krotkie
![]()
Hello My Name is [CHAR]Dran Omex[/CHAR] and I Love Fighting ![]() ![]() Moje Malutkie Miasteczko http://noworox.myminicity.com Ostatnio edytowany przez Matox - 02-02-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake ładny, tylko pachnie (lekko) Super Hirou.
Ale i tak mi się podoba. Z oceną wstrzymam się do pierwszej części... @up Wytłumaczysz mi pojęcie "Mroczny Palladyn?" Najlepiej na pw zeby nie spamowac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ehh, tak trudno zrobic tak latwa rzecz, ze by sie dowiedziec czy to ots me?
![]() Wniosek nasuwa sie sam OTS ME! Spojrzcie na brzegi IDEALNIE mieszcza sie w kratkach. Wniosek 2 ;] Nie rob fake'a w OTS ME i tak sie wyda;]
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie no! Świetnie!!!
Ten fake ma aż 3 sceny!!! Chciało ci się aż tyle? Musiałęś nad tym wieki spędzić!! Na prawde pełen podziw! I jeszcze robiłeś z pomącą ME, przecież to zajmuje wieki! Straszna katorga, podziwiam...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam pytanie, Jak robicie ten caly arsenał przy postaci? bo ja nie umim. Moze ktos jakis korespondencyjny kurs walnąć? PW prosze.
Acha i jak zrobic kolorowe Outfity? bo mam nieraz ciekawy pomysl, ale nie umiem go zrealizowac.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 02-02-2008 o 23:48. |
![]() |
![]() |