![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() elo
przedstawiam kolejne pk w moim wykonaniu. poszukalbym wiecej ofiar, ale niestety nie dalo rady ;d http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37769 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() hmm slabizna... na 30 min filmu jeden frag, i to jescze na 57 msie noobie ktory mogl uciec w kazdej chwili ale nie wiem czemu stal jak glab a potem jescze was zaczal atakowac... reszta filmu to bieganie po respach, nie wiem czemu nie zaatakowaliscie tego bota... no i miales farta ze pz ci zniknelo inaczej bys padl
![]()
20:39 Luciara Jukuta [10]: ty chyba mas znajlepszy lvl tu hail me and run !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Old Lord Lejo.. Forever in my memory ;* Ostatnio edytowany przez Mormi - 26-02-2008 o 15:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() 16:18 Quake Hektor [83]: na dul
16:18 Quake Hektor [83]: nie stuj na exori 16:19 Quake Hektor [83]: bede sie uczyl No najfyrzszy czos %)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro tez sie wybieram na pk. Pisalby sie ktos z xantery na pkowanie? jak cos to piszcie pm do mnie, podam wam gg i ustalimy wszystko
Old Lord Lejo.. Forever in my memory ;* Ostatnio edytowany przez Mormi - 26-02-2008 o 20:24. |
![]() |
![]() |