![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jestem nowym userem na forum. Chcialbym przedstawic wam ceny mebli w Venore. Wszystkie testy wykonane w sklepie w Venore. Oto ceny:
Do chowania: Crate - 10 gp Trought - 7 gp Drawers - 18 gp Chest - 10 gp Barrel - 12 gp Box - 10 gp Stoliki: Small round table - 20 gp Square Table - 25 gp Small table - 20 gp Do siedzenia: Wooden chair - 15 gp rocking chair - 25 gp sofa chair - 55 gp green cushioned chair - 40 gp red cushioned chair - 40 gp pisac jesli o czyms zapomnialem. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam tylko pytanko: Po co nas o tym informujesz? Jak ktos bedzie chcial to sobie sprawdzi. Zreszta juz dla wiekszej ciekowaosci mogles zrobic ceny z wszystkich miest nie tylko venore. Przenajmniej jeszcze Thais, Carlin, Ab'dendriel i Kazordoon jak pacca nie masz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() heh. Czekalem na zaakceptowanie tego tematu. Robie swoja stronke o tibii wiec tu nic nie bede zamieszczal. Nie proscie o adres bo stronka jeszcze ni ma adresu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() po co mi ceny skoro niewiem jak podane przedmioty wyglodaja?-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Kwilcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: UNREAL DRUD
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() po co jest red cushioned chair.bo jakis colo mi dal a nie wiem po co to???????????????????????????????????????????????? ?????????????????
? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |