|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ok, mam zamiar robić inne faki
![]() ![]() 24.11.2004r Trenning z przyjacielem... Orkiem ( UWAGA UWAGA, Wczasie MŁODOŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK BYLI JESZCZE NIE "PEŁNOLETNI" ![]() ![]() 25.11.2004r Small hunting (solo) *Szuka ofiare (główny bohater, Tar) po śladach krwii... noobek uciekł wgłąb jaskini ![]() *Znalazł, pokazany także jeden z hitów , niezbyt dobry ale... ![]() *Już ledwo co żyje, Noobka już zatkało ... tak sie wystraszył lub wkurzył że nie chce dednąć... ![]() *No i huntcik udany i to bardzo, loot dobry ... wkońcu będzie mieć na więcej spearów. ![]() Uwagi których nie chce słyszeć: -Pasek HP jest w złym miejscu -Postacie za duże / małe -na 2 fejkach niema spearów na ziemi (a czy jak spearman wali w was to speary leżą ??? tylko podczas atakowania Swoich (monsterów) traci speary...) -Zły kolor Hp ... (możliwe że zły jest ...) -Antialsing plx plx... -Jesteś noobem Teraz będe robić nowe (no narazie robie przerwe ale spodziewajcie się niedługo) Teraz proszę o: COMMENT PLX Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 25-11-2004 o 06:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie ma czego komentowac poniewaz sam sie skomentowales, opisales bledy i wszytsko. Jezeli zauwazasz bledy we swoim fake to po co go zamieszczasz??? Zrob tak aby nie bylo bledow i wtedy fake wstawiaj, ja cos juz robisz to przynajmniej rob to dobrze... Ogolnie spox
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Dom no nie?
![]() |
![]() Nawet ładne
![]() Kilka błedów jest.[Nie jestem mistrzem fake-owym ![]() Powodzenia w tworzeniu !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Fajne fake'i, tylko troche za duża rozdzielczość, ale reszta jest spoko
![]() Zauważyłem, że trochę "zgapiłeś" mój system wkładania prac. Ja też w moim temacie wszystkie fake'i wkładam do pierwszego posta i każdego dnia piszę, którego dnia to napisałem. Zapraszam także do mojego tematu (link w opisie) ![]() Pozdrowienia i czekam na więcej prac ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Wiem że są błędy
![]() ![]() Link do starego tematu z moimi 3 fejkami !!! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=16118&page=1 Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 25-11-2004 o 13:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Chciales zeby nie pisac ze pasek jest w zlym miejscu, ok. To pomijam. Ale on jest jakies 2 pix. za dlugi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() mam pomysl zrob pasowanie twojego goscia na rycerze Spearman>Warrior>Bersercker>Leader>Walord(a co niech twoj ork bedzie krolem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() More,more,more pls
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh... Ten fake z treningiem coś mi przypomniał...
A co mianowicie? Jakiś fake, który kiedyś widziałem, przedstawiał on Demona, który goni za n00bkiem i krzyczy "TEST HIT PLX!". ![]() Wykonanie - fajne, szkoda tylko że w powiększeniu. Rób jeszcze, bo narazie fajne są...
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() nom dosyć ladne ale sam napisales swoje blendy ......xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
|
![]() Hmm... Jak dla mnie to wyglada jak zdjecie zrobione z uzyciem tibii gg. ( jak dziala widzialem u kolegi ) Mozna zmieniac jaka sie chce postac na jakikolwiek skin. Monstera mozna zamienic na humana a siebie i kolege (trening) w monstery.
Jesli to nie jest wykonane za pomoca tego to gratuluje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |