|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Potrzebujemy ludzi na vinerze
Jestem gotów dac kazdemu 3k na poczatek oraz p seta. Wiec jezeli nie jestes noobem i masz swoj team lub jestes huntowany na swoim servie pomoz nam wygrac wojne ![]() Wszelkie pytania kierujcie do babrina grea&Sorcerer-stok POZDRO Ostatnio edytowany przez Babrina_grea - 19-12-2007 o 23:26. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
![]() Szybko się spotrzegliście, że Aerials robi P.A....
Jedyne co mnie łączy z tą nazwą to tytuł piosenki systema ; p. Dawno przestałem grać na vinerze od czasów kiedy hackli Capra Lo. Zbierzcie ekipe i dokopcie im ; ) tylko tyle mogę zrobić, sunnade & eagot sux. Hail Capra Lo _/ Hail MCY Team _/ Hail Last Ones _/ Witamy na WARnerze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zaufaj, ze ja tu bede jeszcze gral. Za to ty dlugo na placeniu za zabijanie nie pociagniesz i tak aerials ma cie w dupie pucku.
P.S Thx za soft booty. Ostatnio edytowany przez Babrina_grea - 22-12-2007 o 01:03. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Przemysl/Łowce
Stan: Początkujący
Imię: Green Rita
Profesja: Elder Druid
Gildia: tajne
Świat: Vinera
Poziom: 55
Skille: 22/26
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() ciekawa idea tyle ze male prawdopodobienstwo aby wyszlo wydaje mis ei aby takie cos sie powiodlo potrzeba czasu a tego nie ma raczej mimo wszytko fajnie by bylo jakby sie udalo
Green Rita (Rita Nasty Marley, will be deleted at Sep 03 2007, 15:28:36 CEST) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: wolsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Irich Ayel
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 113
Poziom mag.: 7
|
![]() I Agree[CHAR] Babrina Grea[/CHAR] !! 100%
[GUILD]Aerials[/GUILD] to jeden wielki power abuser [CHAR]Eagot Panis[/CHAR] 214 lvl on Vinera - Dołacza do [GUILD]Aerials[/GUILD] tylko na war i nie expi dlaczego? żeby nie mieć hunta? Co oni sobie wyobrażają bijąc 40 - 60 lvl i mówiąć " Pay Armor , Pay BOH" [CHAR]Sunnade [/CHAR] 203 MS chce opnaować serva razem z swoimi realami [CHAR]Akrih[/CHAR] i [CHAR]Wachis[/CHAR] Babrina wspomniał ze jest skłonny DAĆ NA START 3k i P SETA [GUILD]Dance'Macabre[/GUILD] i [GUILD]Alternative[/GUILD] vs. [GUILD]Aerials[/GUILD] Wszelkie pytania kierujcie do [CHAR]Babrina Grea[/CHAR] & [CHAR]Sorcerer-stok[/CHAR] VINERA NA WAS CZEKA !! ~>Przeciw stawmy sie wrogom jak na Polaków przystało!!<~ Leya Chiri ![]() Ostatnio edytowany przez sob'elite - 26-12-2007 o 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Secret
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 74
Skille: 84/64
|
![]() Powodzenia. Tracicie czas grajac na vinerze ;] Co wbijecie lvl to padniecie a wojny nie wygracie. Myslicie ze Truth Stok itp dadza rade? Za malo was jest. Powodzenia.
Locas Aris ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Przemysl/Łowce
Stan: Początkujący
Imię: Green Rita
Profesja: Elder Druid
Gildia: tajne
Poziom: 55
Skille: 22/26
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Z jednej wojny wyszedl nie wypal wiec teraz w nowej mozna wziasc udzial ^^ meksykanie sie kluca dziela dobry znak moze teraz bedzie lepiej po wojnie
Green Rita (Rita Nasty Marley, will be deleted at Sep 03 2007, 15:28:36 CEST) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() Wyszedłem na maina tylko dlatego, że była wojna (dawno dawno temu, ponad rok chyba) i chciałem dobic 100+ lvl i powojowac.
Ale niestety za cienki ja bolek jestem na razie (i pewnie jeszcze długo na nic się nie przydam). Ale kto wie, może w przyszłości... Nauczę się grac i się dopiszę na jakiś czas (aż mnie zrookują, co długo nie potrwa ![]()
![]() |