|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() PO niecałych 2 miesiacach postaniowiłem skonczyc ze Swiatem Amera a tu moje cale zycie z sskach
![]() http://photobucket.com/albums/v417/g...s/th_45-46.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/v417/g...s/th_44-45.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/v417/g...s/th_43-44.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/v417/g...s/th_42-43.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/v417/g...s/th_41-42.jpg ![]() http://photobucket.com/albums/v417/g...s/th_40-41.jpg nie wiem czemu foty sa wyjatkowo MALE ;P Jesli ktos wie jak to powiekrzyc prosze napisac ;/ Ostatnio edytowany przez Gamge - 11-11-2004 o 07:17. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Dwie rzeczy
1. po pierwsze po co kończyć z tibią jak ma sie postać na wysokim lvl?? musiałeś jej duzo czasu poświęcić zeby dobić do tkiego lvl nie szkoda ci jej?? co z nią zrobisz bezsensoene pkowanie, albo skasujesz tą postać Nie szkoda ci?? 2. skrinny super tylko pod lupą trzeba oglądać :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Mniejszych się nie dało ?? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
gra ma sprawiac przyjemnosc, jesli tak nie jest to po co w nia grac? pomysl zanim cos napiszesz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() no dobra moze konczy z tibia ale czy to powud do pk-owania czy kasowana chera nie szkoda ci czasu ? moze za jakis czas znowu bedznie gral ja bym na twoim miejscu zostawil chera !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może czytajcie uważnie posty...nikt tu nie mówi o pekowaniu ani usuwaniu , przynajmniej gamge. Gamgee mam nadzieje że dalej na amerce będziesz grać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Płock
Imię: Luigi Druid
Profesja: Druid
Gildia: End of World
Świat: Harmonia
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() powiem szczeze wkuzaja mnie te tematy robicie je zeby ktos sie nad wami uzalal i tyle .. NO COMET PLLX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() ja ci radze sprzedac, dzis dostałem kase(90zł) za sprzeat na danubi o wartosci 120k
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Szkoda ze opuszczasz Amerke. Zawsze cie bede dobrze wspominal. Mam nadzieje ze zostaniesz albo powrucisz. Niewiem co mówić. Szkoda ze opuszczasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() Ehh Marcin.Sam widzisz duzo sie tego narobilo ostatnio na Amerze od groma ludzi odeszlo (razem ze mna).Ja mialem powód i znaja go 3 osoby ale nie wazne o mnie.Ja bym zostal na Twoim miejscu masz wiekszy lvl odemnie fuksie jeden
![]() PS:W niedziele idziemy na demona i pekowac tych ***anych Szwedów co mnie zabili ![]() Twój Kumpel z Rl Mati(Pyro Mat Amera 44Master Sorc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Jak slysze ze ktos pozbywa sie 40+ chara to mi sie kichy skrecaja... Mi do 25 ciezko dobic, a ten konczy granie taka postacia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() wyrzucic postac na 46lvl to chyba sie w mozgu klampi po przeminialy sprzedaj komus za prawdziwo kase
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Dlaczego te screeny takie Duzee ? musialem je na 29 calowym telewizorku ogladac i tak sie nie miescily
A lupy do zestawy nie dolaczyl... ![]() @up: Tomek sprzedawanie za rl kase jest nielegalne xD Ostatnio edytowany przez Wexerh - 22-10-2004 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() No mogą być nice SS.
Aby były w odpowiednim formacie musisz je zapisać np. w JPG. BMP jest za duże!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Och jakie to smutne... juz tyle razy quitowales ze nie ma sensu liczyc na to ze tym razem odejdziesz a btw pomysl zanim kogos zaczniesz wyzywac a sztucznych i tak pewnie uzywasz
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() male te ss :/
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() Gabi....Siostrzyczko Moze i on klamie(raczej napewno) ale hackowac to z nas nikt .Kanotowac to on kantuje ale nie hackuje.Ale wiem o co chodzi i Ci spulczuje......jak Cos to na gg porozmawiamy.Pozdrawiam Ciebie Siostrzyczko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zly Mis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempora Mutantur
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() ej ja nie mam lupy wiec ss nie bede oceniac. a co do tej postaci to ja mam 16lv i do tego bylo mi trodno dojsc
wiec troche szkoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Wrucisz do tibi za pare dni. Od tego sie nie da uciec.
|
![]() |
![]() |