![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Wlasnie powstal projekt strony o naszym serwerze Thoria
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() lucie to hakier!!1oneone
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() w zyciu nie zorbiles zadnej strony a o php-fusion wiesz penwie tyle ze to "gotowiec", na naszej stronie wprowadzone sa zmiany do tego szablonu zreszta kto byl ten wie a pan 2xup to odrazu powinien ostzrezenie dostac za takie glupoty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Dobra to ja może to powiem : Następne php fusion ze zmienionym logiem xDDD
A tak na poważnie to nie wprowadzasz żadnych nowości tym "projektem". Jakie są jego założenia? Co ma osiągnąć? Co zaoferować użytkownikom? Czym ma w ogóle zachęcić? Z tego co widzę to wykorzystywany jest jedynie moduł forum tego cms'a... Btw tak karcisz, że R3T nie robił żadnej strony a sam pewnie posłużyłeś się preinstalatorem z yoyo.pl xD
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Sam instalowalem fusiona to po pierwsze. Po drugie na tym polega ogólne założenie php-fusion że poszczególne strony różnią się od siebie logiem, skórką i tematyką, żeby ułatwić tworzenie stron początkującym twórcą stron internetowych, co do tego co ma osiągnąć i co oferuje. W założeniu serwisu jest stworzenie miejsca "spotkań" wszystkich graczy z naszego serwera (oczywiście Polaków), szukałem i nie znalazłem niczego takiego o Thori, może szukałem niedokałdnie może coś przeoczyłem w każdym bądź razie nie znalazłem nic takiego więc postanowiłem go stworzyć, i to jest to co on daje innym użytkownikom (pierwsze tego typu "forum" naszego serwera") pewnie zaraz powiesz że na tibia.pl jest również forum o wydarzeniach z naszego świata lecz z tego co widzę nie wiele się tu dzieje... Newsy na stronie i ogólnie jej rozwój mają kreować użytkownicy to oni wysyłając na newsy pokazują co ich interesuje i o czy mają ochotę czytać a takiej możliwości nie daje żadna inna strona na tibia.pl mają swoje zasady i jeżeli nie mają z tego zysków to usuną wszystko co im sie akurat nie spodoba... serwis nie rozwinie się bez użytkowników bo dla nich on powstał
|
![]() |
![]() |