|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Witam!!
mam problem z 6 miasja w jesterze. Dalem bozowi juz podmieniona skrzynie i zleca mi nastepna misje. Musze isc do triangle Tower i na poziomie +3 musze zza drzwi wziasc zegarek. Sek w tym ,ze nie moge otworzyc tych drzwi. Gdy klikne na drzwi wyskakuje mi taki napis: The door seems to be sealed against unwanted intruders. Z GORY TNX ZA ODP |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Zobacz w spisie questów co pisze w "What the foolish quest". Czy na pewno jest napisane o triangle tower i zegarku?
Czy na pewno poprosiłeś Bozo o kolejną misję, po tym jak oddałeś skrzynkę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idziemy do Triangle Tower. Wchodzimy na trzecie pietro, przechodzimy przez drzwi ze świecącą sie klamką(takie jak w Postman Quest).Zegarekwygląda jak zwykły ale po looknięciu widzimy, że jest on magiczny. Udajemy się do Bozo, pisząc:
tak poprosilem go slowami" Hi>Mission>bye ide i nie moge ich otworzyc ;// PROSZE O POMOC |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() A może by tak jakieś yes, czy coś w tym stylu? >.> Jak już wcześniej mówiłem, sprawdź jeszcze w zakładce quest opis danego zlecenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestem pewny na 100% ze dobrze porozmawialem
a oto moja rozmowa. Z tej rozmowy wynika ,ze on czeka na ten zegarek. 23:59 Darkness Saiya [38]: hi 23:59 Bozo: Hello, hello, hello, little lady Darkness Saiya! 23:59 Darkness Saiya [38]: mission 23:59 Bozo: Did you get the watch? 00:00 Darkness Saiya [38]: yes 00:00 Bozo: No you have not! Why do only fools apply to the fools guild? 00:00 Darkness Saiya [38]: bye 00:00 Bozo: Remember: A joke a day keeps the ghouls away! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kajulec dzieki za checi ,ale nie jestem tak dobry z angielskiego ,zeby czytac wiki ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @UP
Ale ja sobie to przeczytałem i stwierdziłem, że tam nie ma odpowiedzi na Twój problem. Tam pisze, że po prostu idziesz sobie, otwierasz drzwi i bierzesz zegarek :/ Tylko, że ta misja z zegarkiem jest tam "misją 5", a nie 6.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uporalem sie juz z problemem dzieki za wszystko
TEMAT DO ZAMKNIECIA |
![]() |
![]() |