|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Mam do was pytanie mam 5 level na aurea i kce byc sorkiem (gralem na inferna 8 lvl Kinght ale na infernie grac sie nie da bo idziesz sobie luzikeim i giniesz ;/) a nie wiem jakie skile mi sie przydadza akualnie mam
Sword 14 Shelding 15 Distance fighting 13 (mialem 14 ale w padlem w 5 minosow ;/ ) wiem ze jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm z rooka wyjdziesz w okolicach 16/17 w dist nie idz W OGOLE
Sorc raczej dista nie uzywa bo zeby robic chociaz male obrazenia z dista potrzeba okolo 40 skilla. Chyba ze burst arrowy ale to nie zalezy od dista tylko od m lv Hmmm skille dla sorca nie beda zabardzo potrzebne. Najwyzej takie do klepania rotow ale to juz zalezy od broni Wh w lape i na kopalnie Sorc jak zauwazyles jest POSTACIA MAGICZNA a wiec nie uzywa skilli do walki w recz z silniejszymi potworami, tylko uzywa do tego magii, run |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Aha dzienki
![]() chcial bym jeszcze o cos zapytac Jak tworzyc Runy w jaki sposub? i jak sie nazywaja? jak nie bedzie to dla was problemem prosze o odpowiedz Bradzo Dzienkuje Gra ktos na aurea?? ![]()
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Musisz kupic czar na tworzenie danej runy (najpierw musisz zdobyc wymagany magic level). Spis czarow znajdziesz na stronie w dzialer magia. Jak masz juz zaklecie, to kupujesz czyste runki (blank runes). Bierzesz rune do reki, wypowiadasz zaklecie i gotowe.
Zrobienie kazdej runki kosztuje Cie odpowiednia ilosc many, wiec musisz jej miec tyle ile trzeba. (jesli masz na przyklad sorca i chcesz robic hmmy, to na zrobienie jednego potrzebujesz 70 many - a tyle mozesz miec dopiero na 10 lvlu). |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() skille u sorca i druida nie sa wazne. tak czy siek nie uzyskasz zadnych rewelacyjnych skilli. bron boze nie trenuj na rooku tylko jak najszybciej idz na main. tam sobie kup czar swiatla i spalaj mane. potrzebujesz 3 magic level zeby kupic heavy magic missile. 1 bp hmmow kosztuje okolo 1k w zaleznosci od swiata
#6 |
Guest
|
![]() Proponuje uzyc funkcji SZUKAJ... Napoczatku najnudniejsza postac w grze ale od 25 lvl jest najlepszą profesją. Ja grałem sorcem do 11lvl i nie miałem cierpliwosci zeby grac do 25 na skilach 20/20
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiedziales prawie ze idealnie tylko trzeba to troche bardziej uproscic ![]() Sorcowi nie treni sie skilli (typu shielding , itd.) , on powinien bić tylko lvl i mlv
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Z nienacka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carb~
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Squad
Świat: Aldora
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() A ja mam pytanko czy knight walczacy clubami to jest dobry czy nawed robic sie go nie oplaca??
![]() ![]() ![]() ![]()
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Cytuj:
to zalezy od twojego upodobania... zreszta pytanie trohce glupie i wielokrotnie juz powtarzane ^^ jak chcesz miec knighta to rob a co do broni : http://tibia.pl/forum/showthread.php...936#post108936 ![]() i inne tematy z tego dzialu |
|
![]() |