|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
|
![]() od dłuższego juz czasu na serwerze Secura mam freeze a na lagi nie narzekam tylko te freeze mam co chwila (co 30 sec , co 1 min ) takie na 3-4 sekundy :/ Mam palla i na hunty sie nie da chodzic . Mam radiówke 512kb/s i strony otwieraja sie blyskawicznie tylko jak gram w tibie to te freeze sa :/ Spróbowalem zagrac na serwerze Furora to tam jeszcze gorzej , nie dosc ze freeze to jeszcze lagow duzo . Moze to jest spowodowane atakami DDos? Bo nie wiedziec czemu w niedziele byl mass kick na Securze ! A moze znacie jakies lekarstewko na te freeze ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zafunduj CipSoftowi nowe, wydajniejsze serwery i po problemie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Skoro masz radiówkę to się nie dziw. Lepiej jak najszybciej zmień dostawcę internetu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Nie ma lekarstwa. Jedyne, co mozesz zrobic, to zaobserwowac, w jakich godzinach sa mass kicki oraz freezy. I wtedy zajac sie np. runkami lub tez innymi, bezpiecznymi rzeczami.
Moge dodac, iz na innych serwerach jest jeszcze gorzej :). Mass kicki conajmniej raz dziennie... @up Moja "radiowka" czasem lepiej chodzi niz neo... I o wiele lepiej niz net z multimedow.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 08-03-2008 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Tak, są takie przypadki, w których jest lepsza przepustowość, ale u większości dostawców, szczególnie tych mniejszych przepustowość drastycznie spada, kiedy jest dużo osób przy komputerze.
|
![]() |
![]() |