|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Na początku chciałbym zaznaczyć ze mam pakiet Neostrada TP 512kb/sek.
Ale otóż mój problem polega na tym że już spokojnie od 3-4 tygodni mam bardzo słaby transfer teraz mam np.12.1kb/sek juz 33.7kb/sek i tak transfer się wacha w granicach 5kb'sek do maksimum 100kb/sek ale przeważnie jest coś około 30kb/sek. Zawsze jak właczam komputer i załaczam neostrade tp to transfer przez 10 min utrzymyje granice 200kb/sek-400kb/sek ale pozniej spada,w tibi mam ogromne lagi normalnie to gram 10 min pozniej sa dluzsze lagi czasami ponad 1 minutowe. Jak serfuje po necie to w 99.9 % po 10 minutach wyskakuje mi Nie odnaleziona serwera Firefox nie może odnaleźć serwera np.www.google.pl a internet normalnie chodzi. Prosze o pomoc. P.S Musialem zrestartowac komputer bo jak klikalem wyslij nowy temat to pisalo nie znaleziona serwera a transfer wynoscil 15kb/sek. teraz wynosci 90kb/sek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Przyklejony temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Titania
|
![]() Przy twoim internecie maksymalny transfer powinien wynosić 64kb/s ciągle ale chyba masz prblemy z netem że raz chodzi ponad średnio a raz poniżej