|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Biało-Zielona Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Adasii
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Każdy kto ma problem k/d/s/p lub ek/ed/ms/rp:
Polecam paladina... Skillować trzeba tylko na 8lvl zeby wbic te 40 (ok. 1-2h?) i potem możesz już expić i skill Ci sam będzie rósł... (mówie to z własnego doświadcznia). Pal nie jest tak łatwo zabić jak knighta... ponieważ ten nie musi dobiegać do przeciwnika... Pall nie jest tak biedną postacią jak ms czy ed, który przeważnie waste'ci na expie/huntach... Pall świetnie może expić na lepszych potworkach na niższym levelu... Kiedy Druid np. na 12 lvl bije Ci po 10 z rozdzki bo nie może więcej Ty mu bijesz po min. 30 jak masz slabsze skille... Naprawdę pall jest świetną profesją i łatwo zarabią na eq... Doradze wam tylko eq dla palla: -crown helmet -blue robe -vampire shield -boh -plate legs -min. 3 bp health potion jeżeli masz to eq i grasz na świecie pvp... -p ammy ![]() pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Wlanie Oftopa LOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Po co w tibi druidzi, rycerze czy magowie!
![]() Wszyscy grajmy paladynami!!! ![]() To jest to co nam sugeruje autor tego tematu! ![]() ![]() ![]() ![]() proszę zamknąć temat jeśli jest taka możliwość...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() A ja Ci powiem, że kina jest najlepszy! I co, zrobisz mi coś jak będę nim grał? Może trochę więcej obiektywizmu, a nie tyle subiektywizmu? Jeżeli chcesz założyć jakikolwiek temat tego typu to może porównaj te profesje...
Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 10-03-2008 o 07:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli temat mi się nie udał, ponieważ macie wyższe levele, jesteście mądrzejsi, jesteście bardziej obiektywni i ze mnie jest noob z małym levelem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Wysoki lvl nie czyni nikogo doświadczonym =P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() neopostman czyli jesteś ze mną a nie z nimi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Nikt Cię nie gnębi za to, "że masz niski lvl, jesteś noobem i walisz z ruszczki" czy-jak-tam-pisali (bynajmniej ja Cię za to nie gnębię), ale jak zakładasz taki temat to dobrze zawsze pograć x godzin każdą prof... Jakiś niewbie wejdzie, popatrzy: "o, pal! Idę założyć pala!", a nie będzie miał zdania o kimkolwiek innym...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Btw. weź tak jeszcze ze 2 emotikonki wklej bo 7 to za mało, żeby wyrazić to, co czujesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masz 9 bo obliczyłem ze 7 + 2 = 9 !!! Ci co na mnie źle mówią to są dupki!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() po dodaniu zycia+many pall na 30lvl ma on mniej zycia niz sorc po dodaniu many+life na tym samym lvl PALL ZAWSZE MA NAJMNIEJ HP DODAJAC MANE !!!
wow na 10lvl pall wali wiecej a na 50 lvl ? kto walnie wiecej sorc/drut czy pall ?? omg co za idiota zalozyl ten temat
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() SirAdisii, wiesz... nie, nie jesteś idiotą, ale wybór profesji zależy od ludzi, nie od statystyk...Wg mnie daną profesją gra się, jeśli:
-Knight: Lubi się walkę w zwarciu z dobrą ochroną i dużą ilością hp. -Pall: Nie odczuwa się potrzeby różnorodności ataków*, i lubi się walkę na dystans. -Drut: Lubi się leczyć innych i siebie taniej niż inne profesję. -Sorc: Lubi się walkę magiczną, dystansową, oraz chcę się mieć różnorodność ataków*. *Chodzi mi o to, że Sorcerer ma: Runy, UE, Czary atakujące, różdżkę, a Paladyn ma tylko dystans i Exori con/san. Co prawda Pall może używać run, ale jest uzależniony od kupna ich od Sorców/Drutów.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 11-03-2008 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Polska
Imię: Inspektor Mustafa
Gildia: Biedronka
Świat: Luminera ;/
Poziom: 63
Skille: 16/25
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Ludzie, grajcie tą profesją która wam się podoba a nie która jest najlepsza. Sorc i druid mogą stać godzinami pod depo i robić runy, skill rośnie, kasa rośnie i nie ma ryzyka deda. można w tym czasie słuchać muzyki, oglądać tv, lub co się żywnie podoba, to też jest duży plus.Mimo to nie powiem że pall to gówno. Gra musi być z różnicowana, żeby się przyjemnie grało/hunciło/robiło questy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: St wola
Profesja: Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ale nie zapominajmy że wszystkie profesje są potrzebne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Nie zgadzam się z twórca tematu ,ponieważ
-Palladyn 10 level większe hity a już taki 70 level no nie zbyt hity wyrównane. -Znikające speary ,kamienie Choć Palladyn jest bardzo dobrą profesją jak inne to jednak każda jest potrzebna. Myśle ,że jednak każdy powinien spróbować każdej profesji i sobie wybrać. Knightem grają-Gracze chcący szybkiego zarobku bez namęczenia się grania w spokoju. Palladyn -Gracze którzy lubią walczyć na odległość nie chcący się przemeczyć jedynie raz na kiedyś jakiś Hmm(Adori Gran). Sorcerer-Gracze dobrze grający ,ale także cierpliwi do czekania pod miastem na niższych levelach. Druid -Gracze lubiący iść na łatwizne.Dla takiego druidka zawsze znajdzie się miejsce "Exura sio".Tą profesją zawsze znajdziesz ekipe na wyprawe bądz na dłuższe eskapady. |
![]() |
![]() |